2777
2789
عنوان

عروسیه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 43 پست
یعنی اونایی که میرن تالار شام نمیدن😂بایدگشنه برگردن اونوقت شاموجدا توخونه میدن😲  این دیگه چ ...

تالار از ساعت۳/۳۰تا۱۸/۳۰هست بعدش عروس رو که میبرن خونه اونجا شام میدن

جون عمتون درخواست ندین🤪

عروسی هرکس رفتی ک پولشو دادی کسی مفت نرفته قدیم ی پرس جوجه ۵ تومن بود الان ۱۵۰ شده حالا میوه شیرینی ...

نه خب دیگه کی میرسه این همه رومیوه بده فقط شیرنی وچای وشام اونم توخونه معمولن عروسی میگیرن منطقه ما تالار دوره راهش الانم تک وتوک بره تالار فامیل عروس مجبوره دعوتیاشوکم کنه 

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیز  به قول شما  اون ۴۰۰-۵۰۰ نفر که دست خالی نمیان ولی یک در میون دعوت کردن بنظرم کار خی ...

درسته اما باید دقت کرد شاید توان هزینه برای ۴۰۰_۵۰۰ نفر رو ندارن دیگ هرجوری خودشونو بچکونن توان ۲۰۰ نفر دارن بعد نمیشه مطمئن بود پول عروسی در بیاد مثلا میگم اگه هزینه شام ورودی برای هر نفر ۵۰۰ بشه ی خانواده ۴ نفره باید دو تومن بندازه اما ممکن ۵۰۰ بیشتر نده 

نه خب دیگه کی میرسه این همه رومیوه بده فقط شیرنی وچای وشام اونم توخونه معمولن عروسی میگیرن منطقه ما ...

خب کسی ک تالار میگیره و ورودی و شام و پذیرایی مفصل واقعاً براش سخته تعداد بالا

عروسی هرکس رفتی ک پولشو دادی کسی مفت نرفته قدیم ی پرس جوجه ۵ تومن بود الان ۱۵۰ شده حالا میوه شیرینی ...

بعدم من گفتم قدیم خب الان همه شاباش سنگین میزارن خرج عروسی از توش درمیاد

بعدم من گفتم قدیم خب الان همه شاباش سنگین میزارن خرج عروسی از توش درمیاد

خب ممکنه اون اولش نباشه مثال خود من خیلی ببخشید تو خرج جهاز وطلا گیر کردم پسر تو خرج خرید خونه زیر فشاره حالا برای عروسی فحش هم بخوریم نمیشه ک تهش بخوایم چندتا درجه یک یکم باهم خوشحالی کنیم پدر مادر من با دخترعمه پسرعمه مامان بابا شونم رفت و آمد دارن اما من دوست ندارم تو عروسیم انقد شلوغ باشه در حد خاله دایی خوشم میاد 

تالار از ساعت۳/۳۰تا۱۸/۳۰هست بعدش عروس رو که میبرن خونه اونجا شام میدن

چه جالب  هرشهری یه رسمی داره ولی خب میدونی خانواده عروسم زیادنمیتونه چیزی بگه چون اداره عروسی باخانواده دامادهست ومثلن به خانواده عروس میگن شمااین تعدادمیتونین مهمون دعوت کنین اشتباهوعموی شوهرتون کرده نبایدفرق میذاشت حالام شوهرتون اگه بابرادرش خوبه به برادرش بگه که اون نره واسه شام تاهمه بفهمن بین دوتابرادرجدایی نندازن اینم میشه

خب ممکنه اون اولش نباشه مثال خود من خیلی ببخشید تو خرج جهاز وطلا گیر کردم پسر تو خرج خرید خونه زیر ف ...

اره خب این درسته ولی نه که بیای باعروسیت تازه بین یه خونواده ام ناراحتی بندازی یاکلن بچه هارودعوت نبایدمیکردن یاهمشونویا حداقل همه پسرای فامیلو زشته واقعن بقیم غرور دارن

اره خب این درسته ولی نه که بیای باعروسیت تازه بین یه خونواده ام ناراحتی بندازی یاکلن بچه هارودعوت نب ...

برای ما حقیقتا عادیه کسی ناراحت نمیشه فامیل دور فقط پسر بزرگ دعوت میشه فامیل نزدیک و درجه یک همه

فکر نمیکنم قبول کنه.

خب پس شمافقط میتونی بی تفاوت باشی به شوهرتم بگو برام فرقی نمیکنه این عروسب برم یانه حداقل شوهرت کمترناراحت میشه

بایدبه جای تالارگرفتن تواین ساعت وهزینه الکی یه عروسی ساده تربگیرن تو دوتاخونه حیاطم فرش کنن یکی زنونه یکی مردونه همه ام شام بدن ولیمه عروسیتواگه یکی خورد ثواب کردی هیچکسم ناراحت نمیشه هم تو تالارمیشه لباس پوشیدرقصیدهم توخونه