pangoan مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 1814 عنوان لکه بینی قبل پریود 2171 بازدید | 28 پست دوستان من دوماهه قبل پریود ۴ روز لکه بینی دارم بعد خونریزیم شروع میشه علتش چیه؟تازگیا سونو دادم فقط یه کیست درمویید دارم که ۱۵ ساله دارمش تازه نیست که بگم از اونه 1402/09/23 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pangoan مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 1814 متاهلی؟تو اقدام هستی؟؟ بله متاهلم والا دو ماه پیش اقدام داشتم این ماهم فقط یه روزشو یعنی به اون ربط داره؟
aniammmmm عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 2400 بلع امکان دارهسردی رحم موجب کیست میشهدرمان اصولی بخواین درخدمتم هدفمند زندگی کن بانو🌹
سدینا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 705 بله متاهلم والا دو ماه پیش اقدام داشتم این ماهم فقط یه روزشو یعنی به اون ربط داره؟ چون میگن زمانی ک رحم اماده بارداری میشه اینجوری پریود عقب جلو کم یا زیاد ویا به لک میافتهمنم خودم زمان بارداریم پریودی عحیب غریبی داشتم
pangoan مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 1814 چون میگن زمانی ک رحم اماده بارداری میشه اینجوری پریود عقب جلو کم یا زیاد ویا به لک میافته منم خودم ... اهان پس به خاطر اونه وگرنه کیستمو که خیلی ساله دارم چیز جدیدی نیست تازگیا ام سونو دادم مشکل دیگه ای نداشتم
pangoan مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 1814 بلع امکان داره سردی رحم موجب کیست میشه درمان اصولی بخواین درخدمتم کیست من با دارو درمان نمیشه
pangoan مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 1814 بلع امکان داره سردی رحم موجب کیست میشه درمان اصولی بخواین درخدمتم کیستم ربطی به سردی رحم نداره برای من درموئید هستش
سدینا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 705 اهان پس به خاطر اونه وگرنه کیستمو که خیلی ساله دارم چیز جدیدی نیست تازگیا ام سونو دادم مشکل دیگه ای ... اره امکان بارداری هسمن خودمدوماه باردار بودم پریودم میشدم مثل همیشه نبود ولی خب میشدم
pangoan مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 1814 اره امکان بارداری هس من خودمدوماه باردار بودم پریودم میشدم مثل همیشه نبود ولی خب میشدم نه باردار که فکر نمیکنم باشم چون ماه پیشم دقیقا ۴ روز لک داشتم بعدش شروع شد این ماهم همینطوری شدم فردا میشه روز چهارم لک
pangoan مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 1814 اره امکان بارداری هس من خودمدوماه باردار بودم پریودم میشدم مثل همیشه نبود ولی خب میشدم چه جالب،علائم دیگه ای نداشتید که شک کنید به بارداری؟
سدینا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 705 نه باردار که فکر نمیکنم باشم چون ماه پیشم دقیقا ۴ روز لک داشتم بعدش شروع شد این ماهم همینطوری شدم فر ... الان نیستید ولی رحم داره اماده میشه اگر بارم تو اقدام باشید بارداری اتفاق میفته
pangoan مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 1814 الان نیستید ولی رحم داره اماده میشه اگر بارم تو اقدام باشید بارداری اتفاق میفته یه پسر ۴سالو نیمه دارم خیلی مرددم برای بچه دوم نمیتونم درست تصمیم بگیرم
سدینا عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 705 چه جالب،علائم دیگه ای نداشتید که شک کنید به بارداری؟ خونریزی پریودیم کم و زیا و تغییر رنگ داده بوداصلا فکرشم نمیکردم دیدم ۳ماهه اقدامم باردار نشدم و مریود میشمشانسی یه بی بی چک مونده بود گفتم امتحانش کنم دیگه تموم شندیدم مثبت شد😁 درصورتی ک تازه۵رور بود پاک شده بودم
pangoan مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 1814 خونریزی پریودیم کم و زیا و تغییر رنگ داده بود اصلا فکرشم نمیکردم دیدم ۳ماهه اقدامم باردار نشدم و مر ... به دلت افتاده بوده پس چون کی ۵ روز بعد پاکی بی بی چک میزنه😄چه بارداری جالبی بوده منم پاشم صبح بزنم😄