2777
2789
عنوان

لکه بینی قبل پریود

2171 بازدید | 28 پست

دوستان من دوماهه قبل پریود ۴ روز لکه بینی دارم بعد خونریزیم شروع میشه علتش چیه؟

تازگیا سونو دادم فقط یه کیست درمویید دارم که ۱۵ ساله دارمش تازه نیست که بگم از اونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله متاهلم والا دو ماه پیش اقدام داشتم این ماهم فقط یه روزشو یعنی به اون ربط داره؟

چون میگن زمانی ک رحم اماده بارداری میشه اینجوری پریود عقب جلو کم یا زیاد ویا به لک میافته

منم خودم زمان بارداریم پریودی عحیب غریبی داشتم

چون میگن زمانی ک رحم اماده بارداری میشه اینجوری پریود عقب جلو کم یا زیاد ویا به لک میافته منم خودم ...

اهان پس به خاطر اونه وگرنه کیستمو که خیلی ساله دارم چیز جدیدی نیست تازگیا ام سونو دادم مشکل دیگه ای نداشتم

اهان پس به خاطر اونه وگرنه کیستمو که خیلی ساله دارم چیز جدیدی نیست تازگیا ام سونو دادم مشکل دیگه ای ...

اره امکان بارداری هس

من خودم‌دوماه باردار بودم پریودم میشدم مثل همیشه نبود ولی خب میشدم

اره امکان بارداری هس من خودم‌دوماه باردار بودم پریودم میشدم مثل همیشه نبود ولی خب میشدم

نه باردار که فکر نمیکنم باشم چون ماه پیشم دقیقا ۴ روز لک داشتم بعدش شروع شد این ماهم همینطوری شدم فردا میشه روز چهارم لک

نه باردار که فکر نمیکنم باشم چون ماه پیشم دقیقا ۴ روز لک داشتم بعدش شروع شد این ماهم همینطوری شدم فر ...

الان نیستید ولی رحم داره اماده میشه اگر بارم تو اقدام باشید بارداری اتفاق میفته

الان نیستید ولی رحم داره اماده میشه اگر بارم تو اقدام باشید بارداری اتفاق میفته

یه پسر ۴سالو نیمه دارم خیلی مرددم برای بچه دوم نمیتونم درست تصمیم بگیرم

چه جالب،علائم دیگه ای نداشتید که شک کنید به بارداری؟

خونریزی پریودیم کم و زیا و تغییر رنگ داده بود

اصلا فکرشم نمیکردم دیدم ۳ماهه اقدامم باردار نشدم و مریود میشم

شانسی یه بی بی چک مونده بود گفتم امتحانش کنم دیگه تموم شن

دیدم مثبت شد😁 درصورتی ک تازه۵رور بود پاک شده بودم

خونریزی پریودیم کم و زیا و تغییر رنگ داده بود اصلا فکرشم نمیکردم دیدم ۳ماهه اقدامم باردار نشدم و مر ...

به دلت افتاده بوده پس چون کی ۵ روز بعد پاکی بی بی چک میزنه😄چه بارداری جالبی بوده منم پاشم صبح بزنم😄