2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 38 پست
دخترتوچه رکی😂😂

والا 😂تعارف ندارم که حالا تو فامیل میگم قصد ادامه تحصیل دارم نمیخوام ازدواج کنم ولی اینجا که کسی نمیشناسه خواستگار ندارم واقعیتش🥴😂🤲

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

18

خاک بسر خودم با بخت گوهم کنند. واقعا خاک بسرم کنند. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

والا 😂تعارف ندارم که حالا تو فامیل میگم قصد ادامه تحصیل دارم نمیخوام ازدواج کنم ولی اینجا که کسی نم ...

ایشالاه میادخوبشم میاد

ماآدمها برای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیر وبرای اشتباهات خود، وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم

چن سالته.میشه ایراداشونوبگی؟ شاید از نظر خودت ایراداشون بزرگه واینکه سعی کن واقع بین باشی  کم ...

18 سالمه 

بخدا یکی بود 32 سالش بود همه چی داشت جذابم بود ولی اصلا بهم نمبخورد موهاش سفید شده بود و سنش بالا بود 

یکی بود پسر همش نگاه دهن مامانش می‌کرد 

یکی بود پسره چشم هیز 

سمی بود پیره همه چی داشت ولی قیافه اصلا نداشت نه اینکه برام مهم باسه قیافه ولی جوری باشی که به هم بیایم نه داغون 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
عزیزم شما هنوز ۱۸ سالته و فکر میکنم هنوز هیچ خواستگاری به دلت نشسته واینا همه بهونس برای رد کردن خوا ...

اتفاقا قصد ازدواج دارم خودمم میخوام مهاجرت کنم برای دانشگاه و خودم از نظر مالی اینا بابام همایتم میکنه ولی خب آدم خوبه یه یاری داشته باسه پایه باشه و.. 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
خاک بسر خودم با بخت گوهم کنند. واقعا خاک بسرم کنند. 

چرا گلم 😅

18 سالمه  بخدا یکی بود 32 سالش بود همه چی داشت جذابم بود ولی اصلا بهم نمبخورد موهاش سفید شده ب ...

اره واقعااینایی ک گفتی مناسب نبودن

ولی سنتم خیلی کمه نگران نباش وقت زیادداری شما ک انقد خاستگارداری مطمئنا بالاخره بین خاستگارایی ک میان یه خوب پیدامیشه عجله نکن  فکرمیکنم اطراف شما زودازدواج میکنن دخترا، چون گفتی ۱۸هستی و یخورده انگارنگرانی

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
اتفاقا قصد ازدواج دارم خودمم میخوام مهاجرت کنم برای دانشگاه و خودم از نظر مالی اینا بابام همایتم میک ...

خوب الان دیدتون و معیارتون برا ازدواج با دخترای هم سنتون متفاوته .چون نگاهتون به ازدواج متفاوته

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

اره واقعااینایی ک گفتی مناسب نبودن ولی سنتم خیلی کمه نگران نباش وقت زیادداری شما ک انقد خاستگارداری ...

اره کلا بعد واقعا از خودم‌ تعریف نکنم چهره خوبی دارم همه بهم میگن خوشگلی 😅🥺

18 سالمه  بخدا یکی بود 32 سالش بود همه چی داشت جذابم بود ولی اصلا بهم نمبخورد موهاش سفید شده ب ...

جدی اونی که ۳۲ سالش بوده چطور روش شده اومده خواستگاریت واقعا بیحیا بوده

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

چرا گلم 😅

۲۴ سالمه هیچی هیچی نداشتم 😅😅😅 میخوام خودم رو آتیش بزنم

خدا تنها شناسی که آورد تو آسمونه

ورگنه میزدمش

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤