2777
2789
عنوان

ازدواج

371 بازدید | 38 پست

خانما خیلی ناراحتم 💔

هر خواستگاری میاد یه ایرادی داره 🥺

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

به وقتش بهترین میاد غصه نخور الکی هم سخت نگیر اما شل هم نگیر

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خودت سختگیر نیستی؟ 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

چن سالته.میشه ایراداشونوبگی؟

شاید از نظر خودت ایراداشون بزرگه

واینکه سعی کن واقع بین باشی  کمالگرا نباشی هیچکی کامل نیس اگه کسی ۷۰  ۸۰ درصدمعیارتم داشته باشه خوبه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

عزیزم شما هنوز ۱۸ سالته و فکر میکنم هنوز هیچ خواستگاری به دلت نشسته واینا همه بهونس برای رد کردن خواستگارات

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

به وقتش بهترین میاد غصه نخور الکی هم سخت نگیر اما شل هم نگیر

مثلا یکی میاد جذابه ولی خیلی سنش بالا هست 

یکی اومد پسر خوبی بود قیافه نداشت اصلا لاغر بود خیلی قد کوتاه 

یکی میاد این دفعه خیلی وابسته به مامانشه یعنی هرچی مامانش بگه 🥺🙆‍♀️

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
عزیزم خودت سختگیر نیستی؟ 

نه بخدا آخه همه ایرادی دارن اتفاقا اصلا سخت نمیگیرم بخدا