2777
2789

مجبورم طلا بفروشم واسه یه کار واجب!بین این دو تاموندم!

مامانم قبل فوتش وصیت کرده بود که گردنبند مامانم رو نفروشین نگه دارین!

از اون طرف دستبند خودشو بفروشم دیگه هیچ یادگاری از خودش ندارم چون اینو زیاد تو دستش دیدم!

زنجیر طنابی بلنده وزنش بیشتره تقریبا دو برابر! منم استفاده نمیکنم چون اصلا به تیپم نمیخوره ولی دستبند رو دوست دارم میتونم همیشه دستم کنم.

حالا نظر شما چیه؟!پیشاپیش ممنون از نظرتون ببخشید اگه تک به تک ریپلای نمیکنم.

هیچ کدوم واقعا

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدمها وقتی می‌میرند خاطراتشون و خوبیاشون یادگاری میمونه ...مال دنیا برای خرج کردنه ... زندگی ارزشش بیش از ایناست....هر کدوم که بهتر گره زندگی رو باز می‌کنه همونو بفروش ....مامان و مامان بزرگت به نیکی هاشون زنده هستن تو ذهنت

امید آخرین چیزیست که میمیرد

من بودم واقعا کلا دور اینارو خط میکشیدم اگه پول قرض و وام هم جور میکردم ولی این دوتا رو نمیفروختم چون واقعا گردنبند هم وصیت مادر خدابیامرزتون بوده که نگهش دارین 

دستبند هم که یادگاری خودشون بوده نمیشه واقعا از این دوتا فروخت 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
مرسی عزیزم از عذاب وجدانم کم شد

هیچ وقت عذاب وجدان نگیر... مامان شما الان در دنیای دیگری فرای اینجا زندگی می‌کنه نه براش زنجیر مادربزرگت مهمه نه دستبند خودش ... روحش با شادی شما و دور همی های شما و احسانتون در حق دیگران شاد میشه نه با انبارداری مال دنیا 

امید آخرین چیزیست که میمیرد