2777
2789
عنوان

زندگی مادرم

177 بازدید | 12 پست

مامانم کلا درحال کار کردن بود گاو داری و خونه داری و باغداری 

بابام مثل یه کارگر باهاش برخورد میکرد.وقتی باردار بود رفت آزمایش بارداری داد بابام انقد با کمربند زدش که نمیتونست کفش بپوشه بخاطر همین ازون موقع تا الان هیچ آزمایشی نداده.بابام حتی مامانمو بیمه نکرده .الان بابام از درخت خرمالو افتاد کمرش شکست دوماه کل کارا با مامانم بود سری قبل بابام تصادف کرد 7ماه همه کارا با مامانم بود سر آخر بابام با کتری زد تو سرش .سرش شکست.الانم دوماهه گاوا رو داره دو روزه بابام رفته کارگاوا رو برسه عمم زنگ زده به مامانم که چرا تو نمیری برسی خودت بالا کرسی نشستی برادر من کار کنه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ایشالا بابات جزای کارش رو میبینه یه روزی

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
عزیزم من ریدم تو فرق سر عمت و خانواده بابات بعد اینکه مامانت چرا طلاق نمیگیره تو چرا کاری نمیکنی اب ...

😂😂😂😂😂😂اولشوخوب گفتی فقط😂😂😂😂😂😂

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
20و خوردی

خب اقا جلوشو بگیرین ما دوتا خواهریم خواهرم ۱۲ سالشه ولی بابام یه بار زد تو گوش مامانم میخواست باز بزنتش ما با صندلی زدیمش 

دفاع کنین از مامانتون بزارین بابات بگه بچه هام بزرگ شدن دیگه نمیتونم کاری کنم😐