2777
2789
عنوان

شوهرم 😭داره از دستم میره

495 بازدید | 12 پست

بعد از یه دعوای خیلی شدیدی که داشتیم رفتاراش عوض شد 

خیلیییی عصبی تر از قبل شده 

خیلی بی انگیزه شده 

مدام به خودش میگه من روانیم عصبیم …(( چون توی اون دعوا یه کشیده هم منو مهمون کرد))) 

و از عذاب وجدان داره میمیره بیشتر از همه نگرانشم 

خیلییییی هم با سرعت رانندگی میکنه مرگ و زندگی براش فرقی نداره 

قبل از دعوا به این شدت اینجوری نبود اما بود 

دکتر بیا هم نیست 

به نظرتون اگه مشاوره برم و بهش قرص بدم به جای ویتامین بده کارم؟ 

مثلا قرص ارامبخش اعصاب 

تو دعوا کی مقصر بود! 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود تباهاش حرف بزن دلداریش بده بهش انگیزه بده

امروز داشتیم حرف میزدم بهش گفتم انگار هیچ دل بستگی به این دنیا نداری 

گفت خیلی عاشقتم اما راست میگی مرگ و زندگی برام فرقی نداره ((( خیلییی گذشته سختی داشته ))

ادمی که عذاب وجدان داره تو فکر جبرانه نه اینکه پروتر شه .همسرت احتمالا معتاده

جبران کرده 

از دلم در اورده 

خیلییی هم اهمیت میده الان موضوع برا خودشه ن من

من کش دادم تا شدید شد😭خدا لعنت کنه منو بعد از دعوا داغون شده

تروخدا  دیگ سربسرش نذار.. منم چند بار رفتم رو اعصاب شوهرم کمی عصبی شده الان کمتر باهاش بحث میکنم 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷