2777
2789
ان شاءالله 🩷

میترسم😭😭😭😭😭😭

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم😭😭😭😭😭😭

قَالَ لَا تَخَافَا ۖ إِنَّنِي مَعَكُمَا أَسْمَعُ وَأَرَىٰ

خداوند فرمود: هیچ نترسید که من با شمایم (و همه گفتار و رفتار شما را با او) می‌شنوم و می‌بینم.

برای من و دوستام دعا کن ممنونم عزیزم  @queenمریم   @تنهاترین۲۴   @xasd &nb ...

سلام گلم ممنونم نازنینم ، انشاالله همیشه تنت سلامت و لبت خندون باشه ، برای حاجت روایی خودت و استارتر سی تا صلوات میفرستم ....

استارتر عزیز اسمم مریمه دعا  کن باایمان بشم ، برای سلامتی و خوشبختی و موفقیت دخترم مهسا و حاجت روایی همسرم امیر و سلامتی پدرومادرم التماس دعا دارم....

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام گلم ممنونم نازنینم ، انشاالله همیشه تنت سلامت و لبت خندون باشه ، برای حاجت روایی خودت و استارتر ...

ممنون عزیزم💓

چشم

ان شاءالله به ایمانتون روز به روز اضافه بشه

شاهد خوشبختی و عاقبت بخیری و درخشش مهسای قشنگتون باشید

همسرتون حاجت روا باشن

پدر و مادرتون همیشه سلامت باشن و سایشون مستدام 

ممنون عزیزم💓 چشم ان شاءالله به ایمانتون روز به روز اضافه بشه شاهد خوشبختی و عاقبت بخیری و درخشش ...

خیلی ممنونم ازتون ، چقدر دعاتون بهم آرامش داد ، از خدا میخوام هر چی آرامش و خیر و خوبی تو دنیاست نصیب قلب پاک و مهربونتون بشه ، عزیزم دوباره برای حاجت رواییت سی تا صلوات میفرستم ، ممنونم که دعام کردین ، عاقبت بخیر باشید انشاالله....

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
خیلی ممنونم ازتون ، چقدر دعاتون بهم آرامش داد ، از خدا میخوام هر چی آرامش و خیر و خوبی تو دنیاست نصی ...

خداروشکر عزیزم❤ دلتون همیشه آروم و شاد باشه ان شاءالله

خیلی زیاد ممنونم بابت دعای قشنگتون💗

ممنونم ازتون، براتون آیه الکرسی خوندم عزیزم