2777
2789
ان شاءالله 🩷

میترسم😭😭😭😭😭😭

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میترسم😭😭😭😭😭😭

قَالَ لَا تَخَافَا ۖ إِنَّنِي مَعَكُمَا أَسْمَعُ وَأَرَىٰ

خداوند فرمود: هیچ نترسید که من با شمایم (و همه گفتار و رفتار شما را با او) می‌شنوم و می‌بینم.

برای من و دوستام دعا کن ممنونم عزیزم  @queenمریم   @تنهاترین۲۴   @xasd &nb ...

سلام گلم ممنونم نازنینم ، انشاالله همیشه تنت سلامت و لبت خندون باشه ، برای حاجت روایی خودت و استارتر سی تا صلوات میفرستم ....

استارتر عزیز اسمم مریمه دعا  کن باایمان بشم ، برای سلامتی و خوشبختی و موفقیت دخترم مهسا و حاجت روایی همسرم امیر و سلامتی پدرومادرم التماس دعا دارم....

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام گلم ممنونم نازنینم ، انشاالله همیشه تنت سلامت و لبت خندون باشه ، برای حاجت روایی خودت و استارتر ...

ممنون عزیزم💓

چشم

ان شاءالله به ایمانتون روز به روز اضافه بشه

شاهد خوشبختی و عاقبت بخیری و درخشش مهسای قشنگتون باشید

همسرتون حاجت روا باشن

پدر و مادرتون همیشه سلامت باشن و سایشون مستدام 

ممنون عزیزم💓 چشم ان شاءالله به ایمانتون روز به روز اضافه بشه شاهد خوشبختی و عاقبت بخیری و درخشش ...

خیلی ممنونم ازتون ، چقدر دعاتون بهم آرامش داد ، از خدا میخوام هر چی آرامش و خیر و خوبی تو دنیاست نصیب قلب پاک و مهربونتون بشه ، عزیزم دوباره برای حاجت رواییت سی تا صلوات میفرستم ، ممنونم که دعام کردین ، عاقبت بخیر باشید انشاالله....

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
خیلی ممنونم ازتون ، چقدر دعاتون بهم آرامش داد ، از خدا میخوام هر چی آرامش و خیر و خوبی تو دنیاست نصی ...

خداروشکر عزیزم❤ دلتون همیشه آروم و شاد باشه ان شاءالله

خیلی زیاد ممنونم بابت دعای قشنگتون💗

ممنونم ازتون، براتون آیه الکرسی خوندم عزیزم