2777
2789
عنوان

پف نکردن کیک

66 بازدید | 10 پست

سلام کدبانوهای عزیییز

من دوسه بار اخیر هرچی کیک‌ میپزم خوب پف نمیکنه انگار داخلش نپختس 😟 همممه چیزم رو قاعده و دستور پخت میرم جلو

فقط تنها چیزی که حدس میزنم اینه که اول کار شعله ی فر متوسطه

میتونه واسه این باشه؟؟ 😥

امشب مثلا سالگرد ازدواجم بود گفتم کیک بپزم😢

بکینگ پودر تاریخ گذشته نیست؟تخم مرغهارو خوب هم زدی؟اگه فر زیاد داغ باشه کیک پف میکنه بعد از بیرون آوردن از فر پفش می‌خوابه،دمای فر باید ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ازینکه آرد رو ریختی زیاد هم نزن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آرد رو چندبار الک کن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یعنی بخاطر اینه؟ من با همزن میزنم قشنگ قاطی بشه

نهههههههههههههههه.....................با لیسک فقط... یا با همزن در حد 10 ثانیه

یبار الک‌میکنم

نه چندبار الک کن