2777
2789
عنوان

راحل بدین

26 بازدید | 4 پست

سلام 

بچه ها امروز دختر داییم امده خونمون بعد میگه که برای یکی از دوستاش که شنبه این هفته تولدشه رفته کادو گرفته اونم یه چیزیه که عکسش رو روش چاپ کرده حالا دختر داییم از یه هفته قبل رفته کادوش رو گرفته بعد امروز دوستش زنگ زده بهش گفته تولد کنسله بعد به گفته خود دختر داییم خیلیم با هم صمیمی نیستن... حالا خیلی اعصابش خورده که رفته هزینه کرده و حالا این شده مستقل هم نیست خرجاش با داییمه زنداییم هم بهش گفته باید پول کادو رو ازش بگیری😑وضع مالی خوبی هم ندارن و الان هزار تومن هم براشون خوبه 

الان از من کمک میخواد خب من چیکار کنم آخه بهش بگم چیکار کنه؟؟

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

کادو رو‌تحویل دوستش بده ،چاره دیگع ای نیست  حالا صمیمی هم نباشن ،بگه برات گرفتم دیگه

خودمم همینو بهش میگم گوش نمیده که همش میگه بابام بفهمه میکشتم

من از جنگ و دعوا خوشم نمیاد دوست دارم با همه دوست باشم🙂❤️                                                               💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم همینو بهش میگم گوش نمیده که همش میگه بابام بفهمه میکشتم

حالا اون دوستشم براش جبران میکنه در اینده 

چون‌عکس چاپ کرده نمیشه فروختش، بنابرین فقط ب درد صاحب عکس میخوره

حالا اون دوستشم براش جبران میکنه در اینده  چون‌عکس چاپ کرده نمیشه فروختش، بنابرین فقط ب درد صا ...

آره درسته ممنون