2777
2789
خدایی من گاهی میتونم این تواناییو داشته باشم.🤷‍♀️

مرسی ک اومدی عزیزم

علیرضا کی میاد خاستگاریم؟شهریور جلسه معارفه بود اوایل ابانم اومدن تحقیقات کی میان خاستگاری؟؟؟

ازدواج میکنیم؟ 

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ک اومدی عزیزم علیرضا کی میاد خاستگاریم؟شهریور جلسه معارفه بود اوایل ابانم اومدن تحقیقات کی میا ...

نمیخوام روو حرف من ک معلوم نیست غلط باشه یا درست دل ببندی و امیدوار یا ناامید بشیا....

بنظرم علیرضا یه ادم تقریبا قدبلند و لاغر اومد نمیدونم چرا.در هر صورت حس من میگه ازدواج میکنین ولی یکم سختی داره.ک اونم بخاطر مشکلاتیه ک بوجود میاد.🙂

نمیخوام روو حرف من ک معلوم نیست غلط باشه یا درست دل ببندی و امیدوار یا ناامید بشیا.... بنظرم علیرضا ...

ن لاغر نیست تو پور هستش 

ولی اون پایین هاییی ک گفتی اوم اره ی سری مشکلات هم الان هست نمیدونم به ازدواج ختم میشه یا نه خیلی میترسم 

یا این علی هستش ک همشهری من هست ممکنه با اون ازدواج کنم؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
نمیخوام روو حرف من ک معلوم نیست غلط باشه یا درست دل ببندی و امیدوار یا ناامید بشیا.... بنظرم علیرضا ...

اره میشه.نگران هیچی نباش..چون همین استرس داشتنت نمیذاره ذهنت باز باشه و  مشکلاتو حل کنی.پس ریلکس باش و بزار ذهنت باز باشه واسه ادامه راه.

عروسیتم یادت نره منو دعوت کنی😅

اره عزیزم....یه خانوم نمیذاره کارتون روو به روال پیش بره...

میشه به منم بگی ؟

به نظرت کی ازدواج میکنم ؟ کسی عاشقمه ؟ کراشم حسش بهم چیه و چند سالشه ؟ 

دکتر از من  خوشش میاد ؟ 

مرسی 💚💚

میشه به منم بگی ؟ به نظرت کی ازدواج میکنم ؟ کسی عاشقمه ؟ کراشم حسش بهم چیه و چند سالشه ؟  دکت ...

چقد سوال😅

تا دو سال آینده...یه اقا از توی فامیل که احتمالا تا الان اقدامی ام کرده یا شاید اقدام کنه...

سن حس ۲۸ تا ۳۰ دارم.

چقد سوال😅 تا دو سال آینده...یه اقا از توی فامیل که احتمالا تا الان اقدامی ام کرده یا شاید اقدام کن ...

مرسی 😁😂

والا بیشتر از سی هست 

بعد تو فامیل ما کسی نداریم یعنی از ازدواج فامیلی بدم میاد 😂