mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 عنوان حس شمشی هستی سوال داشتم 34 بازدید | 11 پست لطفا یکی بیاد ممنون من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 1402/09/22 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 خدایی من گاهی میتونم این تواناییو داشته باشم.🤷♀️ مرسی ک اومدی عزیزمعلیرضا کی میاد خاستگاریم؟شهریور جلسه معارفه بود اوایل ابانم اومدن تحقیقات کی میان خاستگاری؟؟؟ازدواج میکنیم؟ من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
شیشی،۶۵ عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 484 مرسی ک اومدی عزیزم علیرضا کی میاد خاستگاریم؟شهریور جلسه معارفه بود اوایل ابانم اومدن تحقیقات کی میا ... نمیخوام روو حرف من ک معلوم نیست غلط باشه یا درست دل ببندی و امیدوار یا ناامید بشیا....بنظرم علیرضا یه ادم تقریبا قدبلند و لاغر اومد نمیدونم چرا.در هر صورت حس من میگه ازدواج میکنین ولی یکم سختی داره.ک اونم بخاطر مشکلاتیه ک بوجود میاد.🙂
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 نمیخوام روو حرف من ک معلوم نیست غلط باشه یا درست دل ببندی و امیدوار یا ناامید بشیا.... بنظرم علیرضا ... ن لاغر نیست تو پور هستش ولی اون پایین هاییی ک گفتی اوم اره ی سری مشکلات هم الان هست نمیدونم به ازدواج ختم میشه یا نه خیلی میترسم یا این علی هستش ک همشهری من هست ممکنه با اون ازدواج کنم؟ من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
شیشی،۶۵ عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 484 نمیخوام روو حرف من ک معلوم نیست غلط باشه یا درست دل ببندی و امیدوار یا ناامید بشیا.... بنظرم علیرضا ... اره میشه.نگران هیچی نباش..چون همین استرس داشتنت نمیذاره ذهنت باز باشه و مشکلاتو حل کنی.پس ریلکس باش و بزار ذهنت باز باشه واسه ادامه راه.عروسیتم یادت نره منو دعوت کنی😅
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 11149 اره میشه.نگران هیچی نباش..چون همین استرس داشتنت نمیذاره ذهنت باز باشه و مشکلاتو حل کنی.پس ریلک ... واسه منم جواب میدیدر مورد رضا جز اسی کسی منو ریپ نزنه
شیشی،۶۵ عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 484 واسه منم جواب میدی در مورد رضا اره عزیزم....یه خانوم نمیذاره کارتون روو به روال پیش بره...
811200 عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 2833 اره عزیزم....یه خانوم نمیذاره کارتون روو به روال پیش بره... میشه به منم بگی ؟به نظرت کی ازدواج میکنم ؟ کسی عاشقمه ؟ کراشم حسش بهم چیه و چند سالشه ؟ دکتر از من خوشش میاد ؟ مرسی 💚💚
شیشی،۶۵ عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 484 میشه به منم بگی ؟ به نظرت کی ازدواج میکنم ؟ کسی عاشقمه ؟ کراشم حسش بهم چیه و چند سالشه ؟ دکت ... چقد سوال😅تا دو سال آینده...یه اقا از توی فامیل که احتمالا تا الان اقدامی ام کرده یا شاید اقدام کنه...سن حس ۲۸ تا ۳۰ دارم.
811200 عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 2833 چقد سوال😅 تا دو سال آینده...یه اقا از توی فامیل که احتمالا تا الان اقدامی ام کرده یا شاید اقدام کن ... مرسی 😁😂والا بیشتر از سی هست بعد تو فامیل ما کسی نداریم یعنی از ازدواج فامیلی بدم میاد 😂
شیشی،۶۵ عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 484 مرسی 😁😂 والا بیشتر از سی هست بعد تو فامیل ما کسی نداریم یعنی از ازدواج فامیلی بدم میاد 😂 دیگ کاری نداریم تو بدت میاد😅....ولی هست