خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد. بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد
شوهرم درامدش خوبه ولی خب فکر نکن زندگیمون همه چی تمومه، امان از وقتی دل خوش نباشه
جسارتا شغلشون چیه
من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همهی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بیاحترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
درآمدم خیلی خوب نیست ولی بد هم نیست سلامتیم و حتی در یک دورهای زندگی شخصیم رو بخاطر کارم باختم
همیشه سلامت باشین. بله سلامتی اولین و بزرگترین نعمته. ولی بعدش پووول😑
خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد. بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد
والا اینا رو همه میگن مثال بزنین از خودتون یا فامیل و آشنا
کارم تو حوزه مسال مالیه، تلاش، یادگیری، ساعت کاری زیاد و تحمل استرس بالا تو کار داشتم و نتیجه اش شده درآمد بالا
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
کاش یکی در مورد یه کار در خانه صحبت میکرد منم واقعا کم اوردم دوس دارم خودم یه درامدی داشته باشم
منم
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
من ارشد حسابداریم. کارمندم و همسرمم کارمنده ولی با این گرونی کم میاریم
تو زمینه ای که استعدادش رو دارید تلاش کنید، درآمد خوب فقط با تلاش بی وقفه به دست میاد
استعدادمو هم نمیدونم 😩از کحا بفهمم
کارم تو حوزه مسال مالیه، تلاش، یادگیری، ساعت کاری زیاد و تحمل استرس بالا تو کار داشتم و نتیجه اش شده ...
منم حسابدار خوبیم. ولی کارمندی نمیزاره برم بیرون کار حرفه ای کنم. شاید بچه هام بزرگتر و مستقلتر شدن استعفا دادم و رفتم بیرون کار کنم