2821
2789
عنوان

همسرم

189 بازدید | 11 پست

بچها من ی شب بعد جهیزیه چیدنم با خونواده همسرم ب اختلاف خوردیم 

یعنی صداشون شنیدم که مادرش خواهراش داداشش 

هرچی از دهنشون در میومد ب من گفتن از اونجا باهاشون قطع کردم ارتباطمون. البته این اتفاقا رو پدر شوهرم نمیدونه  

این اتفاقا برا همین چند روزه 

حالا قرار بریم ی مسافرت زیارتی 

همسرم میکه باید بیای خونه  ما 

بش گفتم تو برو آزادی. 

ولی من نمیام 

من هیچ وقت پامو خونتون نمیزارم 

هرچی از دهنش در اومد گفته 

علنی گفته من صداش شنیدم ک گفته دوس ندارم بیاد 

خالا میگی بیا میگه ن الا ب لا بیا  من موندم چیکار کنم 

برم شخصیتم خورد میشه 

نرم شوهرم ول نمیکنه 

مونده بودم چیکار کنم 

بد از فکر کردن به این نتیجه رسیدم 

ب شوهرم بگم باشع میام بخاطر تو از غرورم میگیذرم 

ولی شب هیچ وقت دیگه خونه شما نمیخوابم  چون ما همیشه  ی اشتباهی ک داشتیم شب خونه اونا بودیم 

دو جز سلام علیک  هیچ رفتاری از من جلو خونوادت انتظار نداشته باش 

بش گفتم گفت باش 

به نظرتون اشتباه کردم واقعا خیلی تحت فشار بودم 

به نظرتون الان خونوادش میگن ‌ پسرمون دختره رو خوب تحت فشار گذاشت ؟

هوففف خواهرانه  راهنمایی کنید 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نهههه بروووو ولی سنگینی خودتو داشته باش و اتفاقا با شوهرت خوب باش هر چی نزدیک اون باشی اونا بیشتر حرصشون میگیره

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

به نظدم برو اونجا حرصشون بده 😈😈

اعوذبالله من الشیطان الرجیم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ادم وقای متاهل میشه دیگه خبری ازون غرور مجردی نیس که بالاتر از گل نشنیده خیلی چیزا میشنوه اگه لوس بازی دراره زندگیشو از دست میده باید مدیریت کنه این یکی از همون مواقعه باید بری اما همونطور که گفتی باهاشون سرد باش و دیگه خونه شون نخواب 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
من بودم نمیرفتم تحت هیچ شرایطی 

خیلی تحت فشار بودم منم نمیخواستم برم 

ولی خیلی فک کردم دیدم الان شوهرم  اصرار ب رفتن من داره بد ی مدت بدون من عادت میکنه 

از طرفی شوهرم میبینه چه از خود گذشتگی  کردم 

ادم وقای متاهل میشه دیگه خبری ازون غرور مجردی نیس که بالاتر از گل نشنیده خیلی چیزا میشنوه اگه لوس با ...

خیلی زندگی بالا پایین داره ولی کاشکی آدما حرکت آدمو نگه داشته باشن