2777
2789
عنوان

برام سواله مردا از چی آفریده شدن

1805 بازدید | 153 پست

شوهر دختر عمه‌م انگار به جای مغز پهن تو سرشه

چندین سال پیش بهش خیانت کرده به خیانتش افتخارم میکنه زنش گوشی گذاشته بود مغازش صداشو ضبط کرده که چندین کار زشت و قبح با زن مردم انجام داده 

از اون روز چندین سال گذشته تا دختر عمم درمورد ی مرد صحبت میکنه شوهرش سریعا تیکه میندازه که چرا زنش گوشی نمیزاره مغازش صداشو ضبط کنه؟ بعد هر هر میخنده به جای اینکه از کاری که انجام داده خجالت بکشه و هر روز معذرت خواهی کنه تازه زنشم با هر بهانه ای که شده اذیت میکنه😐😐رو که نیس سنگ پا قزوینه هر مردی دیدم همین بوده

😐من خودم شخصا از ازدواج کردن منصرف شدم ترجیح میدم تنهایی بمیرم تا ی شوهر اینجوری به پستم بخوره

معتقدم مرد خوب نداریم اونی که خوبه فعلا شرایطش جور نشده تا بدیشو نشون بده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

واقعا حرفات کاملا صحیحه

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

مهمترین قسمت اینه که واکنش دختر عمه ات چی بوده؟🔻🔴

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)