2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهالی بروجرد لر حساب میشن؟ چجور آدمایی ان؟ خواستگار خواهرم بروجردی ان

اره جز استان لرستانه اما زبونمون لری نیست لرا لکی حرف میزنن همه جا ادمای خوب و بد هست عزیزم کجای بروجردن

کدوم لهجه

من ساکن بوشهرم اینجا از برخی کلمات لری استفاده میکنن توی صحبت کردن البته با لهجه شیرین بوشهری ادغام شده😁

خیلی با لهجه های لری آشنایی ندارم ولی دوست یاسوجی داریم اگر سریع و غلیظ صحبت کنن زیاد متوجه نمیشم 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

لر ها بیشتر تو کدوم مناطق هستن؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
اره جز استان لرستانه اما زبونمون لری نیست لرا لکی حرف میزنن همه جا ادمای خوب و بد هست عزیزم کجای برو ...

نمیدونم کجای بروجردن

البته تهراننا ولی اصالتا اونجایی ان

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

لرستان 

با افتخار 

البته ترکیب لک و لر هستم 😂💕✌🏼

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻