2777
2789
عنوان

خاله ام انحراف چشم داره🥲

108 بازدید | 4 پست

خوشگله ولی انحراف چشم داره ۱۸ سالشه خیلی دوست دارم بهش گم بره درمان کنه ولی میترسم بهش برخورده چجوری بگم که بهش برنخوره..اینم بگم بابابزرگم و خاله ام تو روستا زندگی میکنن برا همین فکر نکنم بدونه که درمان میشه یا نه  لطفا بگین چجوری بهش بگم که برنخوره بهش یا ناراحت نشه چون ماهمیشه یجوری باهاش رفتار میکنم که اصلا این عیبش رو هرگز به چشمش نیاوردیم

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

بچه ها یه سوال دارم که مربوط به بیمه هست کسی بلده جواب بده

لیزیک چشم بیمه تکمیلی قبول میکنه؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

فک کنم هر جور شما بگی ناراحت بشه و این مشکل خودشه وخودش باید بخواد و بگه اونوقت شما راهنماییش کنی البته این نظر شخصیه منه ولی میتونی از یه مشاور یا راهنما از این تلفنی ها و اینترنتی یا همینجا بپرسی وقطعا میدونم که از خوش قلبی و مهربونی این رو میخوای امیدوارم نیت خوبت راهنماییت کنه 

۰۰0۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم هر جور شما بگی ناراحت بشه و این مشکل خودشه وخودش باید بخواد و بگه اونوقت شما راهنماییش کنی ال ...

از همینش میترسم من واقعا میخوام خاله ام خوشحال باشه 

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
از همینش میترسم من واقعا میخوام خاله ام خوشحال باشه 

امیدوارم تو این نیت خوبت موفق باشی اما سعی کن راه درستش رو پیدا کنی که نه ایشون ناراحت بشه نه شما

۰۰0۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰