kitimoris مدیر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 551 عنوان بچه ها با شوهرم.... | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 23 پست بچه ها دیشب با نامزدم داشتم حرف میزدیم (چت) بعد تا من گفتم سلام خوبی گفت ممنون من خوابم میاد میخوام بخوابم شب بخیر 😐بعد منم عصبی شدم بهش گفتم توجه نمیکنی و اینا الآنم من باهاش قهرم چیکار کنم ؟؟؟واقعا حس میکنم دوسم نداره کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈⬛ 1402/09/22 | 10:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kitimoris مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 551 اسی خسته هم بوده نهایتا دو دقیقه حرف میزده چیزی نمیشده بعد میگف عزیزم امشب یکم زود بخابیم چی بگم ک ... منم همینو میگم حتی یدونه نگفت قشنگم یا گلم کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈⬛
talemahmehr عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 1529 آخه من تازه نامزدم نمیدونم چجوری پیدا کنم خیلیا به خاطر حساست زیادشون رگ خواب ندارن چون ذاتشون باج بگیر نیس اصطلاحا فقط همیشه مهربون و صبور باش کارت حل میشه
kitimoris مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 551 چن ماهه نامزدی؟ ۳ کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈⬛
نسرین1657 عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 20973 مسخره میگم تازه میخواستم حرف بزنم تاپیکت رو دوباره بخون بعد جواب بده نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22114 ۳ طبیعیه ندونی ولی سعی کن بدونی سیاست ب خرج بدی خوشی براش فراهم کنی همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
kitimoris مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 551 طبیعیه ندونی ولی سعی کن بدونی سیاست ب خرج بدی خوشی براش فراهم کنی اخه چجوری تو بهم یاد بده لطفاًاتفاقاً دیروز که روز خیاط بود از صبح بهش هیچی نگفتم ولی شب که آمد خونه سوپرایزش کردم کلی هم کیف کرد کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈⬛
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22114 اخه چجوری تو بهم یاد بده لطفاً اتفاقاً دیروز که روز خیاط بود از صبح بهش هیچی نگفتم ولی شب که آمد خو ... افرین اینجوری ها خودت ک بهتر میدونی اگه سره ی چیزی ناراحت شدی. سعی کن با قربون صدقه رفتن بهش بفهمونی باهاش عینه رفیق پسرش شو ولی لطافت زنانگی خودتو حفظ کن زنی ک خرج داره ارج داره ازش پول بگیرب خاطر کاری ک داره میکنه ازش تشکر کن همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
kitimoris مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 551 افرین اینجوری ها خودت ک بهتر میدونی اگه سره ی چیزی ناراحت شدی. سعی کن با قربون صدقه رفتن بهش ... مونی آخه چون ازدواجم سنتی بود حس میکنم اصلا دوستم نداره کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈⬛
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 22114 مونی آخه چون ازدواجم سنتی بود حس میکنم اصلا دوستم نداره ب دل نگیریااا ولی ب شدت از ازدواج سنتی بدم میاد ب خاطر همین اتفاقا زن داداشم بعده ۳ سال تونس شناختی از داداشم پیدا کنه چون هر دوتاشون گارد میگرفتن همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️