2777
2789

تا صبح خونریزی داشتم یکم کمتر شده اما بازم زیاده

رفتم بیمارستان میگه برو بیرون سونو بده بیا بستری آن کنیم چون باید ببینیم بقایا داری یا نه همه اش رفته 

ساعت ۵ صبح میگن برو تا ۸ صبر کن 

هشت و نیم به زور یه نوبت سونو پیدا کردم 

یعنی من دیشبم با خونریزی میومدم می‌گفت صبر کن تا صبح سونو بدی 

دارم میمیرم و کاری نمی‌کنن 😔

نمیدونم چرابیمارستان خودش سونو نمیکنه 

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بیمارستان خوب میرفتی که سونو داشته باشن

متاسفانه شهرستان ها بیمارستاناشون همینه دارن ها دستگاه ولی خودشون سونو نمیکنن چون از چیزی سردرنمیارن خدالعنتشون کنه فقط به فکر پول چاپیدنن

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
متاسفانه شهرستان ها بیمارستاناشون همینه دارن ها دستگاه ولی خودشون سونو نمیکنن چون از چیزی سردرنمیارن ...

متاسفم واقعا آدم دلش میگیره از این همه تبعیض😔😔😔

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

عزیزم تا سونو نباشه کاری نمیتونن بکنن.من خودم تو بیمارستان بستری شدم برای سقط قرص دادن ۱۲ساعت درد کشیدم خونریزی کردم کاری نتونستن بکنن جز زدن مخدر برای کاهش درد که اونم نهایت یه ساعت اثر داشت آخرم سونو شدم دفع نشده بود مجبور به کورتاژ شدم.

متاسفم واقعا آدم دلش میگیره از این همه تبعیض😔😔😔

به خدا تواین فکرم برای وزیر بهداشت نامه بنویسم کارکنان بخش مامایی شهرمون رو ازبیخ اخراج کنن ادمای باسوادی بیارن 

به خدا تواین فکرم برای وزیر بهداشت نامه بنویسم کارکنان بخش مامایب شهرمون رو ازبیخ اخراج کنن ادمای با ...

حتما اوناهم گوش دادن. منم قبلا که اهواز زندگی میکردم اصلا سمت بیمارستانهای دولتی نمیرفتم میترسیدم بعد که آموم تهران خداشاهده بیمارستان دولتیش تمیزیش در حد خصوصیای اهوازه دیگه خصوص های تهران رو تصور کن

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
به خدا تواین فکرم برای وزیر بهداشت نامه بنویسم کارکنان بخش مامایی شهرمون رو ازبیخ اخراج کنن ادمای با ...

بنویس عزیزم حتما پیگیری میکنن من شکایت کردم تلفنی پیگیری کردن

سقط خیلی سخته درکت میکنم...ولی خب فقط با سونو مشخص میشه بقایا داری یا نه

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

من ک بیمارستان بستری بودم برای سونو با امبولانس فرستادن بیرون با اینکه تو خود بیمارستان داشتن چند نفر بودیم فرستادن و میگفتن دستگاه بیمارستان فقط برای ماه اخر بارداریه ک میان برای زایمان

2790
2778
2791
2779
2792