2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 43 پست
دخترم سیزده سالشه

عزیزم ، خدا به دلت آرامش بده و امیدوارم از حرفام ناراحت نشی که بدون قصد و غرضی هست. حقیقتا بیشتر از خودت به دخترت ، آسیب رسوندی منم دختر ۱۳ ساله دارم . اون الان تو وقت بلوغ و بحران هست . کار شما هم حقیقتا خیلی خیلی بد تو روحیه اش تاثیر می‌ذاره که شاید خدای نکرده ، نتونی جبرون کنی . پدرش که میگی بدرفتاری داره شما هم اینطور رفتار بکنید پس اون دختر بچه ، به کی باید پناه ببره و پشتوانه تو زندگی حساب بکنه بخصوص گفتم تو این سن که خودم میبینم بچه ها ، اونقدر عقل ندارن که همه چی رو تجزیه و تحلیل کنن 

‌دختر شما اگه سن ۲۰ به بالا بود قدرت درک داشت ویا خیلی کوچیک بود عمق کار شمارو نمیدونست .به هر حال سعی کنید با رفتن به مشاوره و یا....حداقل بخاطر دخترتون ، مثل بقیه مادرها باشید هر چند بیشتر همه بنوعی تو زندگی با مشکلات دسته و پنجه نرم میکنیم و همه یه جوری ناراحتی داریم.‌

من یه آقام 

بخاطر دختر ۱۲ سالم و پسرم که ٨ سالشه قید همه چیو زدم، یه مدت چنان فشار روانی روم بود که دیوانه شده بودم، دلم میخواست فقط تو این دنیا نباشم

اما دیدم چشم امید این بچه ها فقط منم

تصمیم گرفتم جای خودکشی آیندمو فدای بچه ها کنم و تمام وقتم براشون باشه

الان اگه در توانم نباشه هم تا میتونم پاشون وایسادم

میخوام کمبودی از لحاظ عاطفی نداشته باشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه آقام   بخاطر دختر ۱۲ سالم و پسرم که ٨ سالشه قید همه چیو زدم، یه مدت چنان فشار روانی ...

من از کار خودم  خیلی پشیمون شدم  الان تحت درمان هستم  تا اینکه از ذهنش پاک کنم  کل وقتمو  باهاش میگذرونم  ولی  درونم داغونم 

قبل از خود کشی مجدد اول یع فکری برای دخترت بکن بعد برای وارد شدن به جهنم اقدام کن .جهنم اونور خیلی بدتر از این دنیایی که فکر میکنی زندگی کردن توش سخته پس زیاد عجله نکن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

من از کار خودم  خیلی پشیمون شدم  الان تحت درمان هستم  تا اینکه از ذهنش پاک کنم   ...

متوجه شدم و میفهمم چی میگین

زندگیا خیلی سخت شده

شما هم که از سن پایین ازدواج کردینو و سختی های زندگی انقد به آدم فشار میاره که یهو تصمیم اشتباه میگیره

خدارو شکر الان تحت درمان هستین

ان شاءالله شوهرتونم پشیمون شده باشه و بهتون کمک کنه آینده قشنگی بسازین

قبل از خود کشی مجدد اول یع فکری برای دخترت بکن بعد برای وارد شدن به جهنم اقدام کن .جهنم اونور خیلی ب ...

همین خدای که جهنم  میخوات بهم هدیه بده  الان دلمو آروم کنه که آشوبم 

همین خدای که جهنم  میخوات بهم هدیه بده  الان دلمو آروم کنه که آشوبم

خوب مگه آرامش رو از خدا نمیخواهی پس دستت رو سمت خودش دراز کن و به دامن همون خدا پناه ببر .اونوقت خودش برات گره گشایی میکنه آیه ۲ و۳ سوره طلاق رو زیاد بخون به معنیشم توجه کن .خدا هیچ وقت دروغ نمیگه عزیزم .در ضمن خدا برای هیچ کدوم از بنده هاش جهنم رو نیافریده .این جهنم مال شیطان و پیروانشه .پس از وسوسه های شیطانی دوری کن .

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

سعی کنید خدا را در همه حال ناظر بدونید.مطمئن باشید اون خودش میبینه وبهتر میتونه گره گشایی کنه.خیلی از افراد دچار اشتباهاتی میشن.بیشتر اوقات تلخی ها ومریضی ها ریشه ش شیطان هست.چون شیطان دشمن قسم خورده انسان هست وبرای نا امید کردن همه در تلاش هست.با صبر پوزه شیطان را به خاک بمالید.داستان شکرگزاری پیرمرد وحضرت موسی راتو گوگل بخونید.روی من تاثیر خوبی گذاشت.امیدوارم روزهای خوب هم براتون رقم بخوره وبه کار ی که کردید بخندید.پس از سختی آسانی هست.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

همین خدای که جهنم  میخوات بهم هدیه بده  الان دلمو آروم کنه که آشوبم

راستی هر چند وقت یک بار یک تخم مرغ بردار وداخل خونه بچرخون .بعد داخل سطل زباله بشکن ونمک بریز روش .خیلی از امواج منفی را کم میکنه.مجربه.روضه مسلم بن عقیل را پخش کن خیلی موثر هست.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین