2777
2789
عنوان

خودکشی

809 بازدید | 43 پست

ده  روز پیش  خودکشی کردم  دخترم  زود فهمید رسوندنم بیمارستان   چهار روز  بستری شدم  الان خوب شدم   ولی بازهم  دوست دارم نباشم مثل کسی هستم  که جون  ادامه دادن زندگی ندارم  همش به یه جا زل میزنم  توفکرم  که چرا  هم مجردی  زجر کشیدم هم متاهلی    ؟ چطور با خودم کنار بیام  

چیشدههه
الهی بگرم برای دخترت...نمیدونی چی کشیده...نکن تروخدا..
حرف بزن
برای هر مشکلی یه راه حلی هستت

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمونه ی بارز شمام .هم تو مجردی عذاب و سختی ول کنم نبود هم الان ک شوهر کردم ولی ب بچه هات فکر کن اگه تو نباشی اوناهم ادامه ی راه تورو باید برن .من بخاطر مادرم اینکارو نکردم همون مادرم تورومم نگاه نمیکنه ک اینهمه بهش محبت کردم چسبیده ب دوتا پسراش ک فقط ابروشو بردن و همه بلایی سرش اوردن

بیچاره دخترت چی میکشه تا اخر عمرش خودکشی شما بر زندگیش تاثیر داره خو برو زوانشاس درمانت کنه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
چیشدههه الهی بگرم برای دخترت...نمیدونی چی کشیده...نکن تروخدا.. حرف بزن برای هر مشکلی یه راه حلی هست ...

تا امشب برام  تعریف میکرد چطور لباسامو عوض کرده  دخترم سیزده سالشه

۳۱

منم ۲۸ام .متاسفانه تو سن کم ب این کوله بار از بدبختی رسیدیم.برو پیش دکتر اعصاب و روان من رفتم خیلی بهتر شده بودم بهم قرص داد نتیجشو تو یکماه دیدم آرومتر شدم ک بعدش باردار شدم و نتونستم دیگه قرصارو بخورم الآنم هورمونام بهم ریخته واسه بارداری بدتر شدم همش منتظرم نی نی دنیا بیاد قرصامو ادامه بدم 

تا امشب برام  تعریف میکرد چطور لباسامو عوض کرده  دخترم سیزده سالشه

خواهش میکنم نکن...خواهش میکنم...ضربه ای که اون بچه میبینه رو هیچ تراپیست دارو قرص ...هیچی نمیتونه درمان کنه...لطفاا به خودکشی دیگه فکر نکنین

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃