2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 43 پست
زیر نظر دکتر هستم    ولی همش گذشته  تو ذهنم  هست عذاب میکشم

اگر بخواید باهم روی گذشته تون کار کنیم اگر دیدید راضی نیستید شاید همکاران دیگه بتونند بهتر کمک تون کنند 

اما اگر صلاح می دونید... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

تا امشب برام  تعریف میکرد چطور لباسامو عوض کرده  دخترم سیزده سالشه

گناه داره دخترت بخاطر دخترت هم ک شده طاقت بیار با زندگی بجنگ .اصلا خاطره خوبی براش نیست تو این سن خودکشی مادرشو دیده باشه این خودش زمینه ی ناراحتی روحی و افسردگی اون بچه در ایندست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ماه  پیش قهر کردم خونه آقام دوساعت بعدش خودم برگشتم  شوهرم  تا یک ماه هی میگفت ...

عزیزم قهر و ترک خونه بزرگترین اشتباهه همیشه سعی راه حل مشکلت رو پیدا کنی ولی قهر اصلا راه حل نیست

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
دلم میخوات   برم  حرم امام رضا 😭

اگر میتونی برو ،اگر نه امامزاده یا مسجد برو اونجا هم اروم میشی یه روضه ی خوب تو این ایام فاطمیه شرکت کن یا گوش بده هرچقدر دلت خواست گریه کن ،ان شاالله دلت سبک شه وحالت خوب

یک  ماه تمام  هر روز  با من دعوا میکرد    با دخترش بد رفتاری  می ...

با مرگ فقط خودتون رو از این شرایط نجات میدادین...
پس دخترتون چی
با اورژانس اجتماعی پزشکی قانونی..این ها صحبت کنین تا اگه دعواهاتون شدیده جدا بشین
خواهش میکنم زیر نظر یه روان شناس هم برین....

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
تا امشب برام  تعریف میکرد چطور لباسامو عوض کرده  دخترم سیزده سالشه

چطور دلت میاد آینده ی دخترتو تباه کنی؟؟؟ خودت بری راحت شی اون بیچاره م بمونه با درد و بدبختی؟؟ اینو میخوای؟ فوقش جداشو خیلی بهتره

دو رکعت نماز بخون شیطانو تندتند لعنت کن قرآن بخون 

من وقتی به مرگ فکرمیکنم دخترم انگیزه عجیبی بهم میده

قرآن درمانی برو هر روز برو