2777
2789
عنوان

خیانت جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2844 بازدید | 82 پست
عزیزم.... قصدم ناراحت کردن شما نیس  فقط میگم حتی تو دلتم کسی رو قضاوت نکن  بخدا من تجربه ...

ب خدا رسواش نکرده عیچکس نمیدونه فقط پدرو مادر جاریم و خانواده شوهرم و من 😏 حتی خانواده خودمم خبر نداره ب قران ب مامانمم نگفتم مگ نمیدونم ابرو بردن گناهترین گناه اینجا منو ن تو میشناسی ن کسه دیگ فقط اومدم دردو دل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب خدا رسواش نکرده عیچکس نمیدونه فقط پدرو مادر جاریم و خانواده شوهرم و من 😏 حتی خانواده خودمم خبر ند ...

افرین به تو که نگفتی 

به شوهر تم بگو  دخالت نکنه بزاره داداشش خودش تصمیم بگیره نکنه تحت تاثیر حرف شوهرت جدا شن خدانکرده اهش پشت سر شما باشه

من غلط بکنم خیانت کنم خدا نکنه سرمم بیاد من دو روزه از ناراحتی دارم  دق میکنم یه لحظه هم فک نکن ...

خاک تو سر همچین آدمی اگه راست باشه من لو میدم چون جون طرف در خطره حیف به اون بچه که اون افریطه مادرشه

بله 

شما به هیچ عنوان نظری نده چ پیش مادرشوهرت چ کس دیگه ...حقیقتا خیلی ناراحت شدم بعد بچه طرف بجز همسرت میشه مادر/پدر بچت و این خیلی سنگین تره

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

د وستان میشه من سوال بپرسم 

اگه یکی خیانت کنه به شوهرشم اعتراف کنه شوهرش بگه میبخشمت و توبه واقعی کنه 

خدا میبخشه 

البته در حق همسرش و همسر اون اقا هم ذکر بگه 

خواهشا احساسی جواب ندید 

مشکل یکی از اطر افیانم هست 

عذاب وجدان ر هاش نمیکنه

ببینید دوستان هیچ وقت گناهای کوچیکو برای خودتون کوچیک ندونین مثلا بگید چت کردم چی میشه دست دادم چی میشه 

شیطان پله به پله ما ادما رو برای پذیرش و انجام گناهای بزرگ اماده میکنه 

من به عینه دیدم افرادی رو که اسوه ی پاکی و نجابت با چت و درد ودل شروع کرد و افتاد تو رابطه و الان درگیر عذاب وجدانه 

تو این رابطه های کوفتی هیچی نیس تو رو خدا به خودتون اطرافیانتون رحم کنید 

زندگی هم نوع های خودمونو خراب نکنیم 

اون مرد اگر مرد خوبی بود برای خانم خودش خوب میبود 

و اینو بدونیم هیچ  خانمی از سر دلخوشی خیانت نمیکنه 

ای کاش هر اقا و خانمی به حق خودش تو زندگیش قانع باشه تموم توجه و محبتش رو بریزه پای زندگیش که طرف مقابل حتی فکر خیانت نزنه به سرش 

اینکه بعضیا ذات خراب دارن رو منظورم نیست البته 

و در اخر قضاوتو بزاریم برای خود خدا 

.