2777
2789
عنوان

خیانت جاری

2842 بازدید | 82 پست

اگه بزرن تو تاپیک هام نوشته بودم خیانت جاریمو دیدم همه گفتن تو خودتو کنار بکش ماه پشت ابر نمیمونه دقیقا دوماه طول نکشید دو روزه شوهرش مچشو گرفته گفته چ غلطی میکنی رو راس گفته دوس پسر دارم ولی هیچ کاری نکردیم دوس پسرم نمیدونم کدوم گوهیه بهش سیمکارت داده با اون حرف میزدن ب نظرتون اخرش چی میشه کل قضیه اینه ک شوهرش مچشو میگیره تو گوشی شماره اون مرده رو میبینه میگ کیه ب دروغ جاریم میگ مزاحمه ولی برادر شوهرم میره تحقیق میکنه میبینه بابا چند ماهه باهم دوست شدن دیگ چ غوغایی شده تو خاتوادمون همه غمگین افسرده مادرشوهرمم ک نگم مریض و بیحال خود برادر شوهرم کم مونده سکته کنه شوهر خودم میگ باید طلاق بده اون زنه کثیفیه هنوز معلوم نیس ک برادر شوهرم چیکار کنه ولی میبرن جاریمو آزمایش ببینن رابطه جنسی برقرار کرده یانه 

جاریمم میگ منو از راه کشیدن من مشکل روانی دارم فقط تلفنی حرف زدیم منکه باور نمیکنم شما چی میگین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبادا خوشحالی کنیا 

ممکنه خودتم درگیر یه عشق مسخره شی دل حساب کتاب نداره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

منم به آدم های خاعن به چشم کثیف نگاه میکنم و تنها راه حلش رو طلاق میدونم ....مرد و زن هم نداره 

به قول شوهرتون اون آدم کثیفه

حالا چ با رابطه جن سی چ بی رابطه جن سی

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
اوه اوه چه دنیای چندشی شده ... مگه با آزمایش میفهمن به غیر شوهرش با کس دیکه هم رابطه داشته؟

نه بابا نمیشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند