2777
2789
عنوان

خیانت جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2844 بازدید | 82 پست

خود شوهر شما یا همون برادرشوهرت تا الان پاش نلغزیده گناه نکرده 

یعنی امکان نداره یکی اشتباه کنه 

خدا میبخشه بندش چرا نمیبخشه 

من نمیگم خطا نکرده کرده بد هم کرده 

ولی حتی ادم نخاد با یکی ادامه بده حق نداره ابروشو ببره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا وقتی تجاوز میشه میگن اگ بری حموم دیگ نمیشه تشخیص داد؟ واینکه ممکنه از کان.  دوم استفادا ...

برای تشخیص تجاوز هست ،،تجاوز و شدتش با ایجاد رابطه دلخواه فرق میکنه و هم برای پیدا کردن متجاوز 

اوه اوه چه دنیای چندشی شده ... مگه با آزمایش میفهمن به غیر شوهرش با کس دیکه هم رابطه داشته؟

فقط در صورتی که بعد رابطه وقبل اینکه بره حموم اونم زمان مشخصی داره…نه ابنکه هر موقع اراده کردن برن ازمایش…

من غلط بکنم خیانت کنم خدا نکنه سرمم بیاد من دو روزه از ناراحتی دارم  دق میکنم یه لحظه هم فک نکن ...

😑😑😑😑😑😑😑

الان داری شوخی میکنی دیگه 

سایت نیست که سرزمین عجایبه 🫠😑

♻️کارما♻️
برای تشخیص تجاوز هست ،،تجاوز و شدتش با ایجاد رابطه دلخواه فرق میکنه و هم برای پیدا کردن متجاوز 

عزیزم لطفا اطلاعات غلط رو جایی نگو

کا...ندوم هست 

تازه عزیزم اون اسپرم هست که حاوی dnaهست که اصلا خیلی هاش می‌میرند تو رحم بمونه چیه مگه الله اکبر

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
خود شوهر شما یا همون برادرشوهرت تا الان پاش نلغزیده گناه نکرده  یعنی امکان نداره یکی اشتباه کن ...

نه بابا ناقص المغز نیستن ک اونایی ک مغزشون ناقصه خیانت میکنن گلم 🙃

من غلط بکنم خیانت کنم خدا نکنه سرمم بیاد من دو روزه از ناراحتی دارم  دق میکنم یه لحظه هم فک نکن ...

عزیزم.... قصدم ناراحت کردن شما نیس 

فقط میگم حتی تو دلتم کسی رو قضاوت نکن 

بخدا من تجربه کردم کسیو قضاوت کنی خدا عین همون رو سرت خودت میارخ تا درک کنی 

به پاک بودنمون نبالیم از خدا بخایم پاک بمونیم 

هیچکس از فرداش خبر نداره خیلیایی که درگیر این موضوعات شده فکرشم نمیکردن همچین گرفتاری براشون بوجود بیاد 

کاش برادرشوهرت رسواش نمیکرد 

همسایه ی سابق ما یه زن حدودا ۵۰ ساله بود 

بخدا جلو چشم ما میرفت خونه ی همسایه ی دیگه اش وقتی مادر پدر پسره میرفتن بیرون پسره تنها میموند بخاطر این....کل کوچه کثافت کاریشو میدونستن

خودشم شوهر و نوه داشت

کاش جدا بشن  حالا ک حاضره ادم بکشه جدا بشه وبره باهاش حتی اگ ببخشه هم اون زندگی براش زندگی نمیشه