2777
2789

سلام خانوما دخترم چهار روزه درمیر ویروس شده اسهال و استفراغ و تب خفیف چند روز طول می‌کشن اینا ؟بخدا کم آوردم بچم عذاب می‌کشه اسهالش یکم بهتر شده ولی بازم استفراغش برگشته ضعیف شده بی حاله دیگه افسرده شدم ،تو چهار روز 12 بار اسهال کردن زیاده؟البته این اخراج یکم از رقیقی در اومده ،استفراغم که روز اول 17 بار کرد ،از دیروز تا امروزم سه بار خیلیی زیاده نه؟دارم میمیرم از غصه بچم وزنشم زیاد نیس ،وزن کم میکنن تو این مریضی؟تو این چهار روز به غیر شیر هیچی نخورده اونم کم میخوره کلا شاید 600 تا تو یک روز ببخشین طولانی شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتی  دکتر  من پسرم اسهال  استفراغ داشت ..تا بردم گفت باید سرم بزنه ....دیگه قط ...

آخه منم بردم دکتر آمپول دمیترون زدن استفراغش قطع شد ولی باز بده دو روز برگشت اسهالشم سه روزه خوب نشده ولی کم شده آبکی نیس ،ولی سرمو ترسیدم بزنیم گفتم بچه اذیت میشه نمیتونه نگه داره ،یرمو از کجاش زدن؟

بهش برس ضعیف نشه ببرش دکتر خوب. بعد گوشت کباب کن بده زود ب زود 

بخدا هیچی نمیخوره من ینی خوب نمی‌رسم؟کلی داروی گیاهی میدم پودر او آر آس میدم اصلاااا غذا هیچی دهنش نمیزاره 

بخدا هیچی نمیخوره من ینی خوب نمی‌رسم؟کلی داروی گیاهی میدم پودر او آر آس میدم اصلاااا غذا هیچی دهنش ن ...

ن بچه منم همینه همیشه با غذاش مشکل داشتم بگو دکتر شربت مولتی ویتامین آهن ک اشتها آورم باشه بنویسع

😐
یکسالشه دارم میمیرم از غصه

حتما باز ببرش دکتر سرم براش بزنه اسهال اشکال نداره عفونت ازبدنش دفع میشه ولی استفراغ نبایدادامه پیداکنه آب بدنش میره بی حال میشه..غذای سبک بهش بده سوپ آب میوه .اب قلم..ایشالل زودخوب میشه نترس

ن بچه منم همینه همیشه با غذاش مشکل داشتم بگو دکتر شربت مولتی ویتامین آهن ک اشتها آورم باشه بنویسع

زینک میدم برا اشتها و مولتی ویتامین و آهنم که فعلا چون تو آزمایش فولیک اسیدش زیاد بود نمیدم 

حتما باز ببرش دکتر سرم براش بزنه اسهال اشکال نداره عفونت ازبدنش دفع میشه ولی استفراغ نبایدادامه پیدا ...

منم حالا میگم استفراغ از اسهال بهتره حالا اسهال آب بدنشو کم می‌کنه آخه الان اسهالش کم شده ولی استفراغ با اینکه آمپول زدیم باز داره می‌کنه با قطره اندانسترون کنترل میکنم ،پس سرمو بزنم بهتره؟آخه پودر او آر اس میدم 

حتما باز ببرش دکتر سرم براش بزنه اسهال اشکال نداره عفونت ازبدنش دفع میشه ولی استفراغ نبایدادامه پیدا ...

اصلا غذا دنهنش نمیازره بدم اصلا حتی یه قاشق کوچیک