2777
2789

نامزد که بودیم فهمیدم ۶ ماه معتاد تریاک شد 

قول داد کنار گذاشت و تونست بخشیدم… 

عقد که کردیم توی گوشیش دیدم تفریح با دوستاش که رفته بود داشت میکشید… 

همون شب ولش کردم رفتم خونه مادرم و جوابش ندادم گفتم طلاق میگیرم گفت تفریحی بود 

و یک هفته باهاش حرف نزدم گفتم بریم تعهد و حق طلاق همه چی میخوام گفته بود باشه .. اما اشتی که کردیم من خر فراموش کردم 

امروز هم  یک سال بعد عروسی توی جیبش تریاک دیدم… 

هیچی نمیخوام بهش بگم بی حسم بچه هم نداریم 

شاغلم هستم 

میخوام فقط طلا دست دو بگیرم قایمکی بردارم و روزی که تونستم مستقل بشم ولش کنم برم….. 

هیچ بدی ازش ندیدم و منو میپرسته خوشبختم هستیم  خیلییی  بهم اهمیت میده به جرئت میتونم بگم من کل خانوادش و کل زندگیشم😭😭😭چرا اینجوری میکته اما توی این زندگی دیگه نمیمونم …

(((((💌اینقدر دوستش دارم اینقدر براش میمیرم که الان از خواب بیدار بودم کل صورتم اشک … و خیس 

فقط چون توی خواب دیدم دیگه ندارمش 

خیلی حس بدی دارم کاش خدا هیچ بنده ای اینجوری امتحان نکنه 

هنوز باهاش حرف نزدم اما اگه برای خودش نیست مال کیه حتما میخواد دروغ بگه

تریاک که چیز بدی نیست حالا ، انقد سخت نگیر ، اگه فقط ی تریاک میکشه بهش گیر نده ، همون استامینوفن کدئینه دیگه . . .

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ام میاری اون موقعم به بهونه بچه جدا نمیشی الکی خودت و گول نزن، فقط چون دوسش داری دوست داری به بهانه ها مختلف چشمت  و رو این موضوع ببندی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

این تایپیک رو دو سال دیگه سه سال دیگه پونزدع سال دیگه و.... میای میزنی و اونم انکارمیکنه‌ یبار میگه مال من نیست. یبار میگه پیدا کردم یبار تفریحی یبار برا فلانی خریدم و.... یا تموم کن یا عادت کنو کوتا بیا

تریاک که چیز بدی نیست حالا ، انقد سخت نگیر ، اگه فقط ی تریاک میکشه بهش گیر نده ، همون استامینوفن کدئ ...

درسته تریاک پایین ترین نوع مواد اما به مرور زمان ادم رو داغون میکنه زیر رو میکنه اشتباه فکر میکنی 

درسته تریاک پایین ترین نوع مواد اما به مرور زمان ادم رو داغون میکنه زیر رو میکنه اشتباه فکر میکنی&nb ...

من خودم تجربه کشیدنشو ندارم ، ولی افرادی و میشناسم که آدمای سرشناس و خانواده داری هستن ، تریاک میکشن ، مشکلی ام ندارن

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
خدایی انصاف نیست با این همه توصیفاتت ازش فقط به خاطر اون زهرماری ولش کنی 💔

بهش گفته بودم یه بار دیگه هر چیزی ازت ببینم نمیمونم 

اگه بهش بگم فهمیدم صد درصد میفهمه موندنی نیستم😭

اعتیاد می دونی یعنی چی؟

بله

چرا تقی به توقی میخوره همه میخان جدا بشن؟

بابا یکم بسازین اگ نمیخاین بسازین از اولش وارد زندگی نشین ...

باهاش حرف بزن اگ واقعا دوست داشته باشه میره کمپ ترک میکنه یا خودش ترک میکنه.