2777
2789

این همسایه بغلیمون که بچش صبح تا شب  سر صدا لگد به در و دیوار درم که محکم میکوبه مشت میزنه به دیوار اون یکی همسایمون تو اون یکی ساختمون با شوهررمعتادش صداشو میندازه تو کلش دعوا میکنه همسایه بالاییمون قبلا چرخ خیاطی داشت صبح تا شب دررر الان یا چیزی محکم میکوبه به زمین یا بچه هاش میپرن بالا پایین بخدا اعصابم دیگه نمیکشه  به حیوون ادم یه حرفی بزنه میفهمه به بعضیا هزار بارم بگی بی فایدست هزار بارم تذکر دادم

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

درکت میکنم شدیدا 

مخصوصا همسایه فضول 

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شاهده هر هفته یه بسته قرص مسکن تموم میکنم صبح ظهر شب سروصدا داد بیداد کوبیدن در دعوا بچهام دیگ اسب چندبار تذکر دادیم هیچی تا حالا هعی سپردم ب خدا ولی دیگ می‌خوام تلافی کنم خودم

واقعا بده چون خودم یکی از همین همسایه هام😂🤣

خودتودیگه معرفی نکن لامصب🤣

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

ای گفتی والا ما چندتا همسایه داریم یکی مجرده دایم بساط عرق خوریش با۲۰ نفربراه تعریف میکنه اینگار بلنگو دستشه .یکی دادسر بچه میزنه روبرو ساعت ۴ میره سرکار ذایم هل ماشین میده خونه ماهم درب حال دایم انگار موتور بهت زده ازبس صدای موتور میاد

قاصدک قصه پر غصه ما نوشتن وخواندن ندارد برگرد.....
به منم یاد بده

باورت میشه حتی حموم و دسشویی هم آرامش نداریم یکی از پسراش همش داره آهنگ میخونه اونم با هوار 

من چندبار از همسایه‌ها خواستم جلسه بزارن دیدم ن بخاری در نمیاد ی چوب بلند پیدا کردم ۳_۴ نصف شب فقط میخوام بکوبم ب سقف میرم بیرون میام در واحد محکم بکوبم تو حموم اینام بلندگو خریدم آهنگ بزارم سر ظهر بعد نماز صبح میرم پشت بام بدوام و ورزش ب خانواده گفتم یک ماه تحمل کنید من دهن همرو سرویس میکنم 

حالا که کرده چار دیواری اختیاری شما هم بسوزو تحمل کن 😁شب خوش

نخیر چاردیواری اختیاری نیست فزهنگ اپارتمان نشینی تو اینترنت نوشته سرچ کن بخون خونه ی حیاط دار نیست که بگی چاردیواری یکی از فرهنگ های اپارتمان نشینی مزاحمت و سرصدا نکردن برای همسایست😊

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
باورت میشه حتی حموم و دسشویی هم آرامش نداریم یکی از پسراش همش داره آهنگ میخونه اونم با هوار  م ...

با توپ رو پشت بوم بازی کن ترجیحا توپ بسکتبال

هر بار این درو محکم ببند برو
حالا که کرده چار دیواری اختیاری شما هم بسوزو تحمل کن 😁شب خوش

اوه 

عزیزم حق همسایگی خیلی سخته ودراخرت اولین سوال حق همسایگی هست 

ودوم اینکه آرامش دیگران سلب بشه حق الناس ها 

حق والناس روخدا دیگه نمیبخشه هاگلم