2777
2789
عزیزم ببخشید یکی که اینجا ادعا داشت چاکراش باز هست مشخصات خواستگار من من حتی اسمش را درست گفت و ...

شاید توی تاپیکای بقیه مطرح کردین ایشون دیدن و شمارو یادشون بوده . 

چشم سوم. واس ادراک  واضح تر از محیط پیرامون و ماورأک خداوند عالم  فقط بیسری از  اولیأ خودشون بخشیدن و جمع قلیلی از آدمهای عالم . حالا یسری  آدم معمولی ادعا کنند  دارن واقعا توهین ب شعور. طرف مقابله . ساده نباشید لطفاً 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واس همین گفتم دعای چهار قل یا آیه الکرسی ببند ب گردن خودت و همسرت ‌ حرز امام جوادم خوبه . خیلی ...

میشه خواهش کنم باغمون چندماه دیگه فروش میره؟

سمیرا آخرش از زندگیم میره؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

شاید توی تاپیکای بقیه مطرح کردین ایشون دیدن و شمارو یادشون بوده .   چشم سوم. واس ادراک&nb ...

نه عزیزم وقتی من اسم طرف را هیچ جا نگفتم و مشخصاتش را،ایشون از کجا میدانست ؟کاملا اسم و مشخصات حتی میدانست چی داره،آن هم درست گفت،البته بگم ایشون مادرش از من خوشش آمده به من همین مشخصات را گفته با اینکه من فعلا قصد ازدواج ندارم،برای من عجیب بود خیلی زیاد،چنین چیزی تا حالا برای من اتفاق نیافتاده بود

این جریان این سایته

و هرکسیم انکارش کنه قطعا خودش جزو اون دستس

هرکی اومده اینجا ب نحوی حس شیشم شده

چ اونایی ک سفت گرفتن یموقع پا ندن ب کاربرا و غرور برشون نداره چ اونایی ک منتظر بودن سوال کنن ولی بخاطر ی عده پیشگو تصمیم گرفتن جاشونو عوض کنن

بعد میگن ادعا نداریم و مطمئنن واسه هر حرفم ی جواب قلمبه دارن

راستش باید بگم اره شما خوبین....

شب خوش😂🍃

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

چشم سوم یاهمون چاک راه واس آدمای عادی نیست هرکی اومد ادعا کرد چاک راه سومش بازه بزن توی ذهنش ...

@کفترکاکلبسر۲معین  

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
اسم کاربر چیبود عزیزم ؟

اسم کاربریو پیدا کردی به منم بگو😂❤

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
ممنون عزیزمممم لطف کردی اینبار ک حامله بشم مشکلی پیش نمیاد واسه بچم ک؟

نه فقط مطرحش نکنیدبا هیچکسی  .   تاوقتی ک روح در جسم جنین دمیده شه باذن الله .  شما درگیر طلسمو‌جادو نیستید فقط درگیر چشم شومو زبان بُخلو حسادتین .  بهتره کاراتونو کلا کسی ندونه . بازهم میگم خدا بهتون با زمان مقرر خودش. اولاد میده  ناامید نباشید ♥️

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
چشم 😍😂♥️

بوس❤

نه فقط مطرحش نکنیدبا هیچکسی  .   تاوقتی ک روح در جسم جنین دمیده شه باذن الله .  ...

عزیزم میشه راجب شخصیتم هرچی حس میکنیو بگی لطفا

2827
2791
2779
2792