2777
2789
این ادم. خیلی اذیتت می‌کنه . کنارش آرامش نداری . طالع ندارع  نمون باهاش .  

اینکه اره اذیت ک میکنه ولی الان با کسی بجز من هست؟ خیانت کرده؟

ماه تولدمو میشه بگی؟

تروخدا جواب همه سوالامو بگو

شنا حس ششمی گلم؟ چرا زمان میبره؟ ینی ازمایشام مشکلی داره؟

صبور باش .   خدا بت اولاد میده عینه ماه . 

فقط. کم نیار ...   تامیتونی خیرات کن . دوشنبه ها و شنبه ها  ناخون نگیر . حمام نرو . مو شونه نکن . سعی کن یه چهار قل یا آیه الکرسی گردنت  کنی . همسرتم همینطور ‌ . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه از منم بگی ؟

دلت خیلی مهربونه . گره توی زندگیت زیاد داری اما  ب دعای خیر آدمایی ک خوبی کردی بهشون تک تکشون باز میشن . 

یه بخت میبینم واست ک میتونه هرچی باشه اما خیره نه شر . 

صبور باش .   خدا بت اولاد میده عینه ماه .  فقط. کم نیار ...   تامیتونی خی ...

مرسی گلم😭😭

خیلی دلم شکسته 

بچمو تو ۹ ماهگی از دست دادم

خیلی حالم بده نمیدونم چ کار کنم

همش احساس میکنم از چش بود بچم اینطور شد😭😭😭😭

چشم سوم یاهمون چاک راه واس آدمای عادی نیست هرکی اومد ادعا کرد چاک راه سومش بازه بزن توی ذهنش ...

عزیزم ببخشید یکی که اینجا ادعا داشت چاکراش باز هست مشخصات کسی که مادرش برای من در نظر داره حتی اسم پسرش را درست گفت و مشخصاتش را کاملا درست کفت، تا حالا کسی اسم را درست نگفته بود پس چشم سوم وجود داره من فکر می کنم فقط افراد خیلی کمی هستند که داشته باشندبود بدون اینکه من اسم خودم را بگم چطور ممکنه؟

مرسی گلم😭😭 خیلی دلم شکسته  بچمو تو ۹ ماهگی از دست دادم خیلی حالم بده نمیدونم چ کار کنم هم ...

واس همین گفتم دعای چهار قل یا آیه الکرسی ببند ب گردن خودت و همسرت ‌ حرز امام جوادم خوبه . خیلی روی زبون آدمایی. این بده .   ولی نگران نباش خدا دوباره بهتون اولاد میده 🙏🌱