2777
2789
نه فقط مطرحش نکنیدبا هیچکسی  .   تاوقتی ک روح در جسم جنین دمیده شه باذن الله .  ...

ممنونم‌گلم خیلیییی منون

فقط یه سوال دیگه

یه سالیه ک خیلی ترسو شدم همش احساس میکنم یکی پیشمه نمیتونم تنها بمونم اصن

اکه تنها باشم نفسم بند میاد

چکار شدم باید چکار کنم؟

منی ک تو خونه دائم تنها بودم حالا یه ثانیه نمیتونم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم وقتی من اسم طرف را هیچ جا نگفتم و مشخصاتش را،ایشون از کجا میدانست ؟کاملا اسم و مشخصات حتی م ...

عزیز دلم . چشم سوم برای حدسیات نیست . برای. دیدن چیراییه ک بقیه نمیتونن ببینند .  جالبه میان میگن خواهر فلان فامیلامون چشم سومش باز شده گفته من می‌دونم دیروز شما غذا چی داشتین ،..یا  گفته بابامو بطور دیگ دیدم. خواستم نیاد دیگ خونمون . یا حالش بد شده بردنش بیمارستان اجازه نداده پرستار خانوم بش نزدیک شه گفته اون آقای پرستار بیاد منو مداوا کنه .  آخه  مگ داریم !!!!    اینجا اکثرا از ساده لوحی بقیه سو استفاده میکنند شاید باشما آشنا بوده. بی‌شک داشته امارتونو

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
ممنونم‌گلم خیلیییی منون فقط یه سوال دیگه یه سالیه ک خیلی ترسو شدم همش احساس میکنم یکی پیشمه نمیتون ...

عزمزمه مشگلی ک داری ک رفع نمیشه از همینه دفع همزاد بگیر کنارت بزار قرآن همراهت باشه همیشه ی سنجاق وصل کن ب خودت و توکل کن ب خدا هر روز نماز اول وقت بخون ی صفحه قرآن و اینکه صوت قرآن بزار خونت 

عزمزمه مشگلی ک داری ک رفع نمیشه از همینه دفع همزاد بگیر کنارت بزار قرآن همراهت باشه همیشه ی سنجاق وص ...

اهان ممنون گلم

اخه میدونی هم چشامو میزارم روهم شبا

یه تابوت آدمای مختلفی ک ندیدم میاد جلو چشام

اصلن فکرم نمیکنم اما نمیدونم چم شده😭😭

ممنونم‌گلم خیلیییی منون فقط یه سوال دیگه یه سالیه ک خیلی ترسو شدم همش احساس میکنم یکی پیشمه نمیتون ...

دعای. چهار قل . آیه الکرسی یاااااا خرز امام جواد ع گردنتون کنید هم شما هم همسرتون ‌ این سه بار 

هم برای محافظت 

هم برای ‌مانع شدن از چشم شور و دعا و طلسم 

هم برای  نترسیدن و آرامش قلب و جسم . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
عزیز دلم . چشم سوم برای حدسیات نیست . برای. دیدن چیراییه ک بقیه نمیتونن ببینند .  جالبه میان می ...

عزیزم آشنای من نبوده اصلا و آمار کسی که جز خودم کسی نمیدانه و هنوز مطرح نشده فقط خودم میدونم چطور میدانست ؟من باور نداشتم ولی این کاربر برای من عجیب بود،عزیزم خودم میگم تنها کسی بود که به من اسم و مشخصات طرفی که به من میخواهد پیشنهاد بده را گفت

اهان ممنون گلم اخه میدونی هم چشامو میزارم روهم شبا یه تابوت آدمای مختلفی ک ندیدم میاد جلو چشام اص ...

فقط همونکارهایی ک گفتم بکن سوره فلق و ناس و ایه الکرسی بشه ورد زبونت عزیزم 

2827
2791
2779
2792