2777
2789
عنوان

خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3200 بازدید | 135 پست
وای منم 😂ولی خیلی بده مردا عاشق زنای گرمن

خب چ کنم حسی ندارم از طرفیم بچها اینقد خستم میکنن در طول روز دیگه انرژی برام نمیمونه 

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
خوشبحالت واقعا من ادم افتضاح سردیم اصلا یکسالم بگذره عین خیالم نیست ولی برعکس اون خیلی گرمه همه اون ...

چقدرر بد ای بابا خب میخوای یکم گرمی بخور یا ببین چی خوبه استفاده کنی گناه داره همسرت

😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنال میخواد ازتون؟؟ نه اصلا تو این موارد بد دل نیستم کلا خیلی فعالم نخواد هم انجام میدم ولی برعکس ...

آنال بهش میگن 😁 وای چطوری میتونی..... من اصلااااا حالم بد میشه حتی میبینم تو فیلما روم میکنم اونور 

چقدرر بد ای بابا خب میخوای یکم گرمی بخور یا ببین چی خوبه استفاده کنی گناه داره همسرت

واقعا موندم چرا اینجوریم اصلا تعجم میکنم میگین حس دارین و فلان من یجوری شبا خودمو بخواب میزنم ک فقط درخواست رابطه نداشته باشه

ب اون باشه تا یکساعتم طولش میده ولی من همش نغ و غر میزنم اونم حالش خراب میشه ولی کنار اومده دیگه

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
عه باز خداروشکر ما اونطوری مشکل نداریم قند نداره همسرت؟؟

پ دقیقا مشکلت چیه؟

رابطه در هفته دوبار هست از کمیتو کیفتش راضیم 

ولی به قول دوستمون ک میگ شلوار کردی میپوشم تحریک میشه دوسدارم ک نیس

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
نمیدونم مردا چشون میشه چندماه نزدیک ب یک سال شوهر من اینطوری شده بود با بچم ۳ نفری رو تخت میخوابیدیم ...

وایی واقعا خیلی حرص دراره ادم فکرمیکنه ک نسبت بهمون بی توجهن

😇

سرده دگ من جلو شوهرم شلوار کردی می‌پوشم دلش میخواد این یعنی گرم😂😂

اینجوری دلم میخواد باشه 

ن اخه نیازش ب اندازست کیفیت رابطمونم بالاست و کیمیتشم خوبه 

البته فشار فکری زیادیم داره

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
خب موقعی ک می خواد داخل کنه نزار و بهش بگو که بیشتر باهات عشق بازی کنه تا کلا تحریک بشی

این کارم کردم 

انگار به زود داره عشق بازی میکنه ی طوری ک خودم از اینک گفتم الان نه پشیمون میشم

😇

آنال بهش میگن 😁 وای چطوری میتونی..... من اصلااااا حالم بد میشه حتی میبینم تو فیلما روم میکنم اونور& ...

خب همسرمه دیگ غریبه ک نیست مگ متاهل نیستی فیلم میبنی؟؟

😇