2777
2789
عنوان

خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3200 بازدید | 135 پست
نه گرم نیست ولی شما هم زیادی گرمی دگ بیست دقیقه خیلی خوبه من خودم سردم شوهرم گرم برعکسیم خخ

واقعا این ۲۰ دقیقه هم بهم حال نمیده وقتیی همش نق میزنه میگ پام درد میکنه و.....

😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ندارم اخه واقعاا خیلییی ظلمه حتی به بالاتنم توجهی نمیکنه

شوهر من 🥲انگار از کنار دیوار رد میشه حتی نگاهم نمیکنه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

خوشبحالت واقعا من ادم افتضاح سردیم اصلا یکسالم بگذره عین خیالم نیست ولی برعکس اون خیلی گرمه همه اون حرکاتیو ک گفتی علاقه داری همسرت انجام بده رو انجام میده ولی من واقعا زجر میکشم هیچ حسی ندارم انگار شکنجم میکنن☹️🥴

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
واقعا این ۲۰ دقیقه هم بهم حال نمیده وقتیی همش نق میزنه میگ پام درد میکنه و.....

برعکس من همیشه غر میزنم وای خستم وای خوابم میاد وای حال ندارم🤣

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
از عطاری بگیرم؟

پودر جیسینگ باعث میشه باد کنه ادم 

قاووت بخر بده بخوره عالیه بسیار گرم هزارتا درد دیگروهم درمان میکنه 

مابهش میگی قُوَتو

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
بیچاره این دیگه کجاش کم میزاره؟بیس دقیقه فقط د خ و ل زیاده

واقعاا خببب وقتی همش نق میزنه میگ اخ پام اخ کمرم واقعا حال نمیده بهم 

اگه یکمی عشق بازی کنه شاید منم به 10 دقیقه راضی باشم

😇

نمیدونم مردا چشون میشه چندماه نزدیک ب یک سال شوهر من اینطوری شده بود با بچم ۳ نفری رو تخت میخوابیدیم پسرمم بیشتر فضا رو میگرفت انقد بد میخوابید. من وسط شوهرم پشتم. تو اون فضای کم شوهرم ی جوری میخوابید که حتی ناخنشم ب من نمیخورد خیلی با این کاراش عصبیم میکرد . الان صبحا قبل سرکار میاد میگه میخوام انرژی بگیرم

واقعاا خببب وقتی همش نق میزنه میگ اخ پام اخ کمرم واقعا حال نمیده بهم  اگه یکمی عشق بازی کنه شا ...

خب موقعی ک می خواد داخل کنه نزار و بهش بگو که بیشتر باهات عشق بازی کنه تا کلا تحریک بشی