2777
2789
عنوان

خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3200 بازدید | 135 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا اونطوری ک میخوام نیست اون پوزیشینی ک میخوام نیست 

میفهمم🙄میفهمم. و میفهمم…🙄

و بده بده بده بده!

یه مدت خودت در دسترس نذار 

بذار خودش بیاد تااااااا طالب باشه

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

بهش مستقیم هم گفتم بخدا همین امروز گفتم  میگه ازم ایراد نگیر اونطوری ک هستم دوست داشته باش&nbs ...

شوهر من سرد نیست 

ولی هیچوقت ب واسطه تنها من یا من تحریک نمیشع 

مثلا حتی اگ جلوش لختم باشم باز تحریک نمیشه نمیدونم چرا

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
نه گرم نیست ولی شما هم زیادی گرمی دگ بیست دقیقه خیلی خوبه من خودم سردم شوهرم گرم برعکسیم خخ

راست میگه استارتر جان ۲۰ دقیقه فقط اون

انصافا هلاک میشه میگه پام😂😂😂

تو خودت یه بار ۲۰ دقیقه اون حرکت رو بکن 

سیاتیکت دور از جون میزنه بیرون😂

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

میفهمم🙄میفهمم. و میفهمم…🙄 و بده بده بده بده! یه مدت خودت در دسترس نذار  بذار خودش بیاد تاا ...

اره دقیقا میخوام جلو خودم رو بگیرم که خودش بیا. طرفم یکی دوبارهم اگه بتونم  درخواستش رو رد میکنم 

😇