2777
2789
عنوان

خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 3200 بازدید | 135 پست
آنال بهش میگن 😁 وای چطوری میتونی..... من اصلااااا حالم بد میشه حتی میبینم تو فیلما روم میکنم اونور& ...

ببخشید اشتباه گفتم اوراله 

بازهم دقیق نمیدونم اسمش رو🤣🤣

😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه باز خداروشکر ما اونطوری مشکل نداریم قند نداره همسرت؟؟

این مشکل نیست بالاتر گفتی شوهرم به باراتنم کلا بی توجه گفتم ماهم همینیم قبل رابطه نه فک نکنم نمیدونم تاحالا ازمایش نداده 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
پ دقیقا مشکلت چیه؟ رابطه در هفته دوبار هست از کمیتو کیفتش راضیم  ولی به قول دوستمون ک میگ شلو ...

ببین گلم حین رابطه نق میزنه میگ پام درد میکنه کمرم درد میکنه 

عشق بازی نداریم  

انگار یکی بهش گفته باشه برو اینکارو انحام بده 

اونطوریه یعنی هیجان نداره 

عکس لباس زیر براش فرستادم بجا اینک ذوق کنه مگه ی چیز راحت بگیر از اینها نگیر

اصلا به بالا تنم توجهی نداره

😇

ببین گلم حین رابطه نق میزنه میگ پام درد میکنه کمرم درد میکنه  عشق بازی نداریم   انگار یک ...

چندوقت ی باره 

درخواستت چحوریه تو کلامته یا عمل؟

شاید تو اینجور فک میکنی 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
نمیدونم ولیی ی سری ها اینجا گفتن مشکل از آقامه که سرده یکمی 

شاید یکم طولانی شه ولی بخون

ببین عزیزم نه شما اینجا کامل میتونی بگی رابطتون چحوریه

نه اینجا کسی درجریان جزئیات رابطه ی شماست

ولی واقعا یه سری پوزیشن ها یه طرف رابطه(حالا خانم یاآقا) رو اذیت میکنه..حالا درد فشار یا هرچی

طولانی بودن رابطه هم تو اون فیلما واقعا فیکه!!!

اکر قبلا از این فیلم ها دیدی به نظرم بدون درنظر گرفتن اونها بشین به روابطتون فکرکن..اکه باز مشکل داشتی بگرد دنبال راه حل

ایراد گرفتن دائمی شما از همسرتون غرور و اعتماد به نفسش و جریحه دار میکنه و بدتر سرد میشه

هفته ای دوبار تو حرف تو عمل همه جوره 

قبلش مخالفت نداره؟

ببین اگ سرد بود کلا مخالفت میکرد بهونه میاورد 

شاید از نظر جسمی و جنسی ظعیفه 

گرمه رابطه رو دوسداره اما مشکلش ادامه رابطست ک بخاطر ظعف جسمانی یا شاید جنسی براش سخت میشه 

ببین قبل شردع رابطه و دخول خودتو ب اوج برسون 

منم با شوهرم ادایل سر این مسئله ک زمانش کم بود مشکل داشتم خیلی اذیت میشدم از نظر ردانی بیشتر 

دیگ خودشم میدیدم خیلی بهم میریزه و ناراحت میشد بهش فهموندم ک قبل از شروع منو باید ار..ض..ا کنه الان اون شروع نمیکنه تا من اوکی شم میدونی بعد اون اگ زمانش ۱ دقیقه هم باشه من دیگ اذیت نمیشم چون ب اوج رسیدم باز هرکس فرق داره 

شاید یکم طولانی شه ولی بخون ببین عزیزم نه شما اینجا کامل میتونی بگی رابطتون چحوریه نه اینجا کسی در ...

پوزیشنمون طوری نیست ک همسرم اذیت بشه اون دراز کشیده و من.......

بخدا توقعه زیادی ندارم دوست دارم ک انقدر من هیحانیم اون هم باشه 

تابحال هم سعی کردم به بهترین روش ممکن بگم ک ناراحت نشه

😇

قبلش مخالفت نداره؟ ببین اگ سرد بود کلا مخالفت میکرد بهونه میاورد  شاید از نظر جسمی و جنسی ظعی ...

نه اصلا مخالفت نداره مشتاقته نسبتا 

اره بازهم باید صحبت کنم رو عشق بازیمون بیشتر زمان بزاره ک دوتامون لذت ببریم

😇