2777
2789
عنوان

کسی که سیین میکنه ولی جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 29 پست
منم تا امروز همون کار شمارو میکردم ولی واقعا خودمو بی ارزش کردم حالا کار شما جواب داد؟

ن عزیزم هموووونجووورررره عوض نشد فقط منم مثل خودش شدم متقابله😅

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سین میزنم ولی جواب نمیدم ولی دوستام چون میدونن مشترکه شاد من و مامانم یا اگه جواب نمیدم حتمن دلیل ...

دیگه شرایط شما فرق میکنه نباید ازتون ناراحت شن ولی این عمدا جواب نمیده 

این ب شخصیت طرف بستگی داره، اینکه سرش شلوغه یا ن اینکه عمدا بی توجهی کرده یا کلا شوته، پیاپ ارسالی ه ...

جواب سلام واجبه دیگه حالا چند تا دیگه هم  بعدش  نوشتم اونام بی جواب سین خورد

اینکه فرت فرت استوری میزاره و اونو سین کزده ج نداده رو مخه

[QUOTE=320683195]طرف گاو هست 😅😂،و باید کم محلی کنی یا در حد کوتاه جواب بده ...[/QUOTEواقعا بین این دو گزینه گیر کردم بی محلی کنم یا سیین کنم ج ندم اولی رو تو این تاپیک فقط شما نوشتی

طرف گاو هست 😅😂،و باید کم محلی کنی یا در حد کوتاه جواب بده ...

واقعا بین این دو مورد گیر کردم بی محلی کنم یا سین کنم کلا ج ندم اولیو تو این تا پیک فقط شما گفتی

[QUOTE=320683195]طرف گاو هست 😅😂،و باید کم محلی کنی یا در حد کوتاه جواب بده ...[/QUOTEواقعا بین این ...

اول باید ببینی طرف چقد برات عزیزه ☺️

سین کنی جواب ندی میشی مثل خودش 

یا سین نکن اگه هم کردی جواب کوتاه بده حساب کار دستش بیاد 

اول باید ببینی طرف چقد برات عزیزه ☺️ سین کنی جواب ندی میشی مثل خودش  یا سین نکن اگه هم کردی ج ...

طرف برام عزیزه ولی با این کارش دلمو شکوند واقعا خیلی ناراحت و عصبانیم ازش فعالیت هم داره ولی پیام منو خونده ۹ روزه بی توجه چند بار باهاش سر ایم موضوع بحثم شده اینبار میخام آدم شه واقعا

طرف برام عزیزه ولی با این کارش دلمو شکوند واقعا خیلی ناراحت و عصبانیم ازش فعالیت هم داره ولی پیام من ...

کوتاه جواب بده ،مثلا گفت خوبی چخبر ؟بگو ممنون 

خیلی کوتاه که متوجه شده دلخوری