2777
2789

مریوانی نیستم ولی تابستون اومدیم خیلیییییییییی خوب بود مردم چقد خوب بودن.عجب کباب ماهی بود مزه اش هنوز زیر زبونمه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه پیج اینستا دارم معلم کلاس اولی آقای جواد یوزی ... اهل شهر مریوان .چقدر کیف میکنم با دیدن پست هاشون . دیروز هم آموزش حرف ز رو داشتن بچه هارو برده بودن دیدن دریاچه زریوار . ز مثل زریوار . خیلی کیف کردم با حس و حالشون .ایشالا قسمت بشه بیاییم کردستان .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحالم  که خاطره خوبی براتون شده

♥️♥️♥️♥️♥️♥️

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بژی کوردو کوردستان 

چشم به فردا دوختم شاید از من ما بشه                            گره دلتنگیام با دستای تو وا بشه.....                                *********************************                     نه جونمو بگیر نه پای من بمیر منو همیشه زندگی زده          صدا اگه صداست خدا همون خداست چرا همیشه حال ما بده .....تو فرصت کمت نفس کشیدمت که زندگیمو زیر و رو کنم....بخاطر خودم شبیه تو شدم که آرزوتو آرزو کنم😔       هفت ساله تو جهنمم  خدایا این دنیاته  جهنمت چی باشه   دیگه بریدم   بس کن لطفا         
درود   به  خیر  بیت

خوشبی 

چشم به فردا دوختم شاید از من ما بشه                            گره دلتنگیام با دستای تو وا بشه.....                                *********************************                     نه جونمو بگیر نه پای من بمیر منو همیشه زندگی زده          صدا اگه صداست خدا همون خداست چرا همیشه حال ما بده .....تو فرصت کمت نفس کشیدمت که زندگیمو زیر و رو کنم....بخاطر خودم شبیه تو شدم که آرزوتو آرزو کنم😔       هفت ساله تو جهنمم  خدایا این دنیاته  جهنمت چی باشه   دیگه بریدم   بس کن لطفا