2821
2789
عنوان

سرگیجه دارم😔😭

525 بازدید | 19 پست

یه ماه پیش شایدم بیشتر سرگیجه گرفتم تعادلم به هم خورد حس میکردم یه چیز داره داخل سرم ترشح میشه بعدش تعادلم به هم میخورد تپش قلب گرفتم گوارشم به هم ریخت . رفتم دکتر قلب نوار قلب و اکو گرفت گفت سالمی . سونو آزمایش چکاپ دادم همه چی سالم و نرمال بود . حالم خوب نشد هیچ بدترم شد. ام آر آی گرفتن از سرم جوابش یه هفته دیگه میاد . دکتری نموند که نرفتم دکتر گوش هم گفت گوشات سالمن

عروسیم هم نزدیکه حال منم خوب نشد 

مامان بابام خیلی ناراحتن برام . دعا کنید تا موقع عروسی حالم خوب بشه .خسته شدم از بس دعا کردم 😔😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من مادرم لین طور شد به یکبار و میگفت انگار میخام بخورم به در و دیوار. بعد من سرچ کردم نوشته بود قتد بالا چون دیابت داره و رفت آزمایش داد دیدیم قندش خیلی بالا بود .کنترلش کرد با قرص خوب شد.چشم پزشکی هم برو. 

الان سرگیجه هات بهتر شدن؟   حالت تهوع اینا نداری؟

نه بهتر نشدن هیچ. بدترم شدن . زندگی برام نمونده استرس داره منو می‌کشه نکنه این حالات بد تا آخر بام بمونن. سرم یا سبک میشه یا سنگین 😔😭😭😭

ان شاالله خوب میشی خدا بزرگه  دعای چشم نظر بنویس برا خودت صدقه بده اسپند دود کن تو خونه اذا ...

خدا از دهنت بشنوه. ذکر و حدیث و دعایی نموند که نخوندم . همش میترسم نکنه یوقت اتفاق بدتری برام بیوفته😔

نه بهتر نشدن هیچ. بدترم شدن . زندگی برام نمونده استرس داره منو می‌کشه نکنه این حالات بد تا آخر بام ب ...

میفهمت منم این دردو دارم.  

حالا نگران نباش تا بری پیش دکتر 

کی ام آر ای دادی؟  جوابش که دو سه روزه حاضر میشه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
میفهمت منم این دردو دارم.   حالا نگران نباش تا بری پیش دکتر  کی ام آر ای دادی؟  جوا ...

ان شاالله خوب میشی 😔 یکشنبه دادم گفت یه هفته دیگه آماده میشه ... شاید باور نکنی اما گاهی وقتا یه حالت های بدی بم دست میده که حتی نمیتونم توصیف کنم . مثلا یه شب بی دلیل بدنم گر میگرف حس میکردم بدنم میخواد منفجر بشه یا چیزی تو بدنمه عرق میکردم بی قرار میشم . شبا و روزام با عذاب میگذرن . چرا باید نزدیک عروسیم این اتفاق می‌افتاد😭

نترس خوب میشی خدا بزرگه  چشم خوردی  شاید

چی بگمت. یه عده گفتن هیچیت نیست فقط یا چیز خورت کردن یا برات جادو درست کردن . من اعتقاد ندارم به این چیزا. فقط می‌خوام حالم خوب بشه 😔

من مادرم لین طور شد به یکبار و میگفت انگار میخام بخورم به در و دیوار. بعد من سرچ کردم نوشته بود قتد ...

چشامو لیزیک کردم عزیزم سالمن. بخدا دلم برا مادرم میسوزه هی از این دکتر به اون دکتر منو میبره . 😔

ان شاالله خوب میشی 😔 یکشنبه دادم گفت یه هفته دیگه آماده میشه ... شاید باور نکنی اما گاهی وقتا یه حا ...

ای وای عزیزدلم چقدر ناراحت شدم   مطمئن باش چیزی نیست فقط حجم زیادی از استرس رو داری بخاطر عروسی ــ

برات آیه الکرسی میخونم.  هروقت جواب ام ار ای گرفتی منو ریپلای کن از نگرانی دربیام

ای وای عزیزدلم چقدر ناراحت شدم   مطمئن باش چیزی نیست فقط حجم زیادی از استرس رو داری بخاطر عروسی ...

قربون دلت. چشم عزیزم خبرت میکنم. دکترا مثل حرف تو رو میزدن میگفتن فقط استرس باعث شد به هم بریزی . حال بدم به کنار فکر اینکه تو عروسی حالم بد بشه یا بعد عروسی حالتای بد بیاد سراغم دیوونم می‌کنه 😔 شاید تو دلت بم بخندی اما وقتی آزمایش دادم تو دلم گفتم ای کاش علت حال بدم تو آزمایش مشخص بشه مثلا کمخونی دربیاد .که دکتر بم دارو بده و حالم خوب خوب بشه . از بس به هم ریخته بودم . بخدا دارم خول میشم. قیافم خیلی داغون شده انگار نه انگار عروسیمه . اینم شانس بد من

ببخشید خیلی حرف زدم دوست داشتم با یکی درد دل کنم 😔😭 شب خوبی داشته باشی 

قربون دلت. چشم عزیزم خبرت میکنم. دکترا مثل حرف تو رو میزدن میگفتن فقط استرس باعث شد به هم بریزی . حا ...

آخی عزیز دلم ببخشید دیشب انلاین نبودم پستتو نخوندم 

تو رو خدا اینقدر نگران نباش.  قلبی واقعی همه چی رو بسپر به خود خدا.  بگو خودت درستش کن.  بار مسئولیت و استرس رو از خودت بردار و فقط توکل کن.  امیدوار باش. منم همینکارو کردم ـالان یکم اروم شدم بیخیال بیماری شدم.  

راستی عروس خانوم ازمایش چربی خونم دادی؟ اخه یکی از دلایل سرگیجه چربی بالا هم هست

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز