2777
2789
عنوان

سرگیجه دارم😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 19 پست
آخی عزیز دلم ببخشید دیشب انلاین نبودم پستتو نخوندم  تو رو خدا اینقدر نگران نباش.  قلبی وا ...

چی بگم والله عزیزم. افسردگی گرفتم از بس فکر و خیال کردم صورتم زرد و لاغر شده . هر آزمایشی که بگی. اما همه چی سالم بود. می‌دونم جواب ام آر آی هم سالم درمیاد ولی علت حال بدم مشخص نمیشه. مامانم میگه کمی زمان میبره تا حالت خوب بشه . شبا با ترس سرمو رو بالشت میزارم . وقتی حالم بد شد مثانه و شکمم درد میکرد پهلوهام تیر میکشیدن . تمام بدنم نبض میزنه. سرم گیج می‌ره سبک سنگین میشه 

اما تو سونو آزمایش همه چیز طبیعی بود اینجا خیلی عجیب بودبرام 

بم گفتن برو پیش فالگیر ماهر ببین چی بت میگه . دیگه فقط فالگیر موند که پیشش نرفتم😔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چی بگم والله عزیزم. افسردگی گرفتم از بس فکر و خیال کردم صورتم زرد و لاغر شده . هر آزمایشی که بگی. ام ...

چشم هر کسیکه طاقت دیدن خوشبختی بقیه رو نداره دربیاد🥺

مدام چهارقل رو بخون.  

ایشالا همینطور باشه که میگی و ام آر ایت هم چیزی نباشه و سالم باشی.  

به نظرم  کاش میتونستی دو سه روزی با شوهرت بری مسافرت  .  یکم از این حال و هوا بیای بیرون.  روحیه بگیری😍💪

عروسیت کیه؟ 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
چشم هر کسیکه طاقت دیدن خوشبختی بقیه رو نداره دربیاد🥺 مدام چهارقل رو بخون.   ایشالا همینطور ب ...

ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه برام دعا کن 🙏

ما رسم نداریم دختر پسر قبل عروسی سفر برن یا خیلی بیرون برن . من ۲ ماهه که شوهرمو ندیدم فقط تلفنی حرف میزنیم . برج ۱۰ هم عروسیمونه اگر خدا بخواد.  اما تاریخ دقیق رو مشخص نکردیم هنوز

ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه برام دعا کن 🙏 ما رسم نداریم دختر پسر قبل عروسی سفر برن یا خیلی بیرون ...

انشاالله بسلامتی عزیزم.  خوشبخت بشی. 

الان باید تو فکر مراسمو لباس و آهنگ و این چیزا باشی.  سعی کن قوی باشی.  نذار مریضی و بی حالی بهت غلبه کنه.  نصف بیشتر مریضی ها از اعصابه.  به چیزای خوب فکر کن و استرسو از خودت دور کن.  

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...