2777
2789

من خوشبختانه تو شهر غریبم کسی دور و برم نیست جز یکی از فامیلا ک ی اقای مجرد هست هفته ای یکی دوبار میاد خونمون

من شاغلم ۶غروب از سرکار میام واقعا حوصله مهمون داری ندارم مخصوصا مهمون پر توقع غرغرو

از همون اول ک میلاد ده بار میپرسه شام چی داریم

توقع غذای اعیانی داره...

منم خسته و کوفته

برای مثال امشب همبرگر گذاشتم سرخ شه با نون و خیارشور و گوجه و ...

میگه مگ همبرگر شامه؟!😁

همبرگر نهایتا پیش غذاعه

خسته شدم واقعا خیلی پرتوقع انتظار داره منو همسرم هرجا میریم با خودمون ببریمش 

سنش داره میرع بالا اصلا بفکر خودش نیست هیچ پس اندازی ندارع مدام پول دستی میخواد....

عجب جایی به داد من رسیدی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو بهش ندین خوب 

مگه مجبورین بگو ببخشید پیش خدمتت نیستم برات گوسفند بریونی کنم بگو برو پیش مامانت برات بپزه یا زن بگیر اینهمه سر ما هم غر غر نکن 

بگو تو این گرونی همین همبرگر هم نمیتونی خودت بری ساندویجش بخری بخور خداروشکر کن 

رو بهش ندین خوب  مگه مجبورین بگو ببخشید پیش خدمتت نیستم برات گوسفند بریونی کنم بگو برو پیش مام ...

شبیه این حرفا رو با شوخی و‌خنده میگم...

خیلی خستم از دستش منه احمق غذا درست میکنم برا ناهار فرداشم میدم

بعد رفتع پیش بقیع فامیلا کلی پشتم حرف زده ک من اشپزی نمیکنم...😁

شبیه این حرفا رو با شوخی و‌خنده میگم... خیلی خستم از دستش منه احمق غذا درست میکنم برا ناهار فردا ...

از بس رو دادی بهش پرو شده 

هر وقت اومد غذا حاضری بهش بده املت ،کوکو سبزی یا سیب زمینی ، بندری ، .... دیگه نمیاد 

یا بگو ما نیستیم میخوایم بریم خرید و ... 

اومدن هم حد حدودی داره 

از بس رو دادی بهش پرو شده  هر وقت اومد غذا حاضری بهش بده املت ،کوکو سبزی یا سیب زمینی ، بندری ...

ب زور میاد باورت نمیشه همینارو درست میکنم برا خودمونم واقعا در توانم نیست دیگ غذای انچنانی درست کنم انرژیم پایینه