2777
2789
عنوان

کسی تا حالا ندیده خونه خریده؟!

79 بازدید | 7 پست

امشب رفته بودیم بنگاه چند تا خونه ببینیم طرف ما رو برد یه خونه رو از بیرون نشون داد گفت اینم هست ولی الان امکان بازدیدش نیست مستاجرش اجازه نمیده خواستم موقعیتش رو ببینید!بعد یکی از همسایه ها در رو باز کرد بره بیرون دیگه با خواهش و التماس اجازه داد حیاط و مشاعات رو هم ببینیم!

همون همسایه وقتی فهمید مستاجریم گفت منم فروشنده ام خواستین خونه منم طبقه فلانه بیاین ببینین!رفتیم دیدیم متراژش بیشتر و طبیعتا گرونتر بود ولی کلا ساختمون همه چیش عالی بود عکس اون واحد رو هم بنگاهی بهمون نشون داد قشنگ بود!

دیگه رفتیم با مالک صحبت کنیم گفت حکم تخلیه مستاجر رو امضا کردم دو هفته دیکه مهلتش تموم میشه اون موقع که بازدید ازاد بشه قیمتش خیلی بالاتر میره حالا اگه صد در صد!!!هستین شاید بتونم هماهنگ کنم یه بازدید بکنین  الان اومدم دیوار رو نگاه میکنم میبینم یه واحد دیگه تو همین طبقه رو مالک اگهی کرده نوشته بازدید ازاد!!!!!

حالا ما که ندیده و تحقیق نکرده سیب زمینی هم نمیخریم ولی به نظرتون اگه خونه رو دیدیم به چی بیشتر دقت کنیم و اینکه خیلی مشکوک نیست؟!

ببخشید طولانی بود لطف کردین خوندین ممنون از وقتی که میذارین  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واا معلومه ببینید بیشتر به سازه توجه کنید و اینکه مشکوکه همه همسایه ها میفروشن،دیوار ببینید نازکه صد ...

اره عجیبه باز من خیلی دیگه پارانویید شدم میگم شاید همسایه با خودشون بوده اومده قیمت بالا بپرونه که ما فکر کنیم داریم ارزون میخریم!!!

حتما دقت میکنیم ممنون عزیزم

یعنی سه تا واحد برای فروش گذاشتند؟

یه واحد رو که ما دیدیم یه واحد دیگه رو هم تو همون طبقه تو دیوار گذاشتن همسایه هم که ما رو دید فهمید با بنگاهی هستیم به طرف گفت منم فروشنده ام شماره اش رو بهش داد