2777
2789

من توی یه شرکت کارای حسابداری انجام میدم حسابدار اصلی یه آقاست که کارای اصلی رو انجام میده کارای چکی و بانکی و ...رو انجام میده 

من کارم کلا سبکه ... روی همین حساب حقوقم هم زیاد نیست ... (لطفا نپرسید چند راحت ترم که نگم ♥️)

البته بیمه هستم

اما حالا دیگه چند وقته که بازار توی رکوده و کلا من اونجا بیشتر بیکارم ... و تایم خالی زیاد دارم...

امروز یکی از همکارا که اون آقاست و خب کارش سنگینه بهم تیکه انداخت گفت روزا اینجا بیکاری بازی بریز رو گوشیت بازی کن !!! 

کلا خودم هم خسته شدم از این وضعیت اما جای دیگه کار گیرم نمیاد ک انجام بدم 

خیلی حس بیهودگی و پوچی دارم 

یعنی بود و نبودم هیچچچچچ اهمیتی نداره 

اعصابم بیشتر بهم‌ میریزه 

شرکت دیگه ای کار پیدا کن

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم عزیزم ولی به نظرم برو به بقیه همکارا کمک کن ، هم کار یاد میگیری و هم وقت خالیت پر میشه ، اینجوری رییست هم بیشتر خوشحال میشهو تو تبدیل میشی به آچار فرانسه اون شرکت چون همه کارا رو بلدی و اگر یه روزی بخوان تعدیل نیرو کنن، قطعات  رو که اینهمه مهارت بلدی تعدیل نمیکنن

خب به اون آقای حسابدار اصلی کمک کن و کارا رو کامل ازش یاد بگیر ، خدای نکرده ممکنه اون یه روز نباشه و ...

عزیزم فکر میکنی چرا کار ایشون اینقدر زیاده و کار من اینقدر کم؟؟

چون نمیخواد من وظیفه بیشتری رو انجام بدم 

و‌ کلا اون آقای حسابدار منو منشی به حساب میاره همیشه هم میگه خانم فلانی منشیمونه 

عزیزم فکر میکنی چرا کار ایشون اینقدر زیاده و کار من اینقدر کم؟؟ چون نمیخواد من وظیفه بیشتری رو انجا ...

اوه طرف احساس خطر میکنه واسه همین میخواد روحیت رو خراب کنه که یه موقع جاشو نگیری🥲

اوه طرف احساس خطر میکنه واسه همین میخواد روحیت رو خراب کنه که یه موقع جاشو نگیری🥲

اره شنیدم پشت تلفن میگفت خانم فلانی بیشتر و فاکتورا و کارای بچه ها نیست ...

کلا اعتماد به نفسمو میگیره

اره شنیدم پشت تلفن میگفت خانم فلانی بیشتر و فاکتورا و کارای بچه ها نیست ... کلا اعتماد به نفسمو میگ ...

ببین بهت حسودی میکنه، طبیعیه، میترسه تو اون شرکت جاشو بگیری، سعی کن یه جوری رفتار کنی که فقط قصدت کمکه ، روزی دست خداس، یه جوری نسبت بهت گارد داره، سعی کن اعتمادشو جلب کنی

ببین بهت حسودی میکنه، طبیعیه، میترسه تو اون شرکت جاشو بگیری، سعی کن یه جوری رفتار کنی که فقط قصدت کم ...

نمیدونم بخدا دشمن هم نیستیم رابطه خوبی هم داریم 

اما اون کلا مدلش اینه ک میخواد بگه همه کارارو‌ من انجام میدم بقیه هیچ کاره اند...

حتی رییس هیچ کاره است...

البته ک رئیس هم کلا به حرف اونه هر کار گفت میکنه

نمیدونم بخدا دشمن هم نیستیم رابطه خوبی هم داریم  اما اون کلا مدلش اینه ک میخواد بگه همه کارارو ...

آره میدونم منم تجربه داشتم ، تیپ شخصیتی این آدما اینجوریه، همه رو بی عرضه جلوه میدن، خودشونو مفید و کاری و دائما هم در حال تعریف کردن از کار خودشون هستن و بعضا هم بد اخلاق و سخت گیر تشریف دارن، جالبه که نفوذ خوبی هم روی رئیس شرکت دارن و هر حرفی بزنن همون میشه🥲 من فقط میتونم برات دعا کنم ، صبور باش، خدا خودش برات میسازه