2777
2789
عنوان

توی جیب همسرم تریاک پیدا کردم ….

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 33 پست
جالبتر از اینکه تو تاپیکی که استارتر ناراحته اینهمه استیکر خنده واقعا به دور از ادب و شعوره

نمیدونم واقعا چی بگم من هرروز تصمیم میگیرم بااین مدل آدما بحث نکنم ولی بعضی وقتا انقد حجم  چرت و پرتی که میگن زیاده که نمیتونم خودمو کنترل کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطلب رو درست بخون. گفتم پس ازدواج عاشقانه تضمین موفقیت ازدواج نیست. نه اینکه هر ازدواج عاشقانه خراب ...

کلا نه نمیشه گفت ازدواج عاشقانه صد در صد خوشبختی میاره نه سنتی

تو ازدواج های سنتی معضلات و مشکلات فکر کنم بیشتر هم باشه

کلا نه نمیشه گفت ازدواج عاشقانه صد در صد خوشبختی میاره نه سنتی تو ازدواج های سنتی معضلات و مشکلات ف ...

قطعا تو سنتی ها بدتره 

باز تو دوستی طرفو میفهمی تا حدودی تو اون مدت

اسی زمانی که دوست بودین ندیدی ازش یعنی؟

کلا نه نمیشه گفت ازدواج عاشقانه صد در صد خوشبختی میاره نه سنتی تو ازدواج های سنتی معضلات و مشکلات ف ...

نه بیشتر نیست. هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو داره. ولی نکته مهم اینه که موقع انتخاب همسر باید دقت کرد حالا چه سنتی چه مدرن

شما شاغلي چرا همين الان نميايي بيرون از اين زندگي؟؟؟؟؟ با پول خودتون ميخايين براي خودتون طلا بخرين ج ...

جمع کنم بعد بغروشم برم 

الان پس اندازی ندارم کجا برم ؟ خونه مادرمم شرایط اصلا خوب نیست

جمع کنم بعد بغروشم برم  الان پس اندازی ندارم کجا برم ؟ خونه مادرمم شرایط اصلا خوب نیست

١٠٠٪؜ شرايط خونه مادرتون از زندگي با يه ترياكي بهتره، زودتر خودتونو نجات بديد، اگر دوست داريد بازم ازدواج كنيد كه اينطوري وقت تون رو هم تلف كرديد توي خونه اين

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫