2777
2789
عنوان

توی جیب همسرم تریاک پیدا کردم ….

510 بازدید | 33 پست

نامزد که بودیم فهمیدم ۶ ماه معتاد تریاک شد 

قول داد کنار گذاشت و تونست بخشیدم… 

عقد که کردیم توی گوشیش دیدم تفریح با دوستاش که رفته بود داشت میکشید… 

همون شب ولش کردم رفتم خونه مادرم و جوابش ندادم گفتم طلاق میگیرم گفت تفریحی بود 

و یک هفته باهاش حرف نزدم گفتم بریم تعهد و حق طلاق همه چی میخوام گفته بود باشه .. اما اشتی که کردیم من خر فراموش کردم 

امروز هم  یک سال بعد عروسی توی جیبش تریاک دیدم… 

هیچی نمیخوام بهش بگم بی حسم بچه هم نداریم 

شاغلم هستم 

میخوام فقط طلا دست دو بگیرم قایمکی بردارم و روزی که تونستم مستقل بشم ولش کنم برم….. 

اینم بگم بعد از ۶ سال دوستی و داستان آشقانه ازدواج کردیم مثلا 

هیچ بدی ازش ندیدم و منو میپرسته خوشبختم هستیم 

اما توی این زندگی دیگه نمیمونم ….

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب باش صحبت کن

اگه میخوای جداشی جدا شو نگو به موقع ش و فلان چون اپن موقع ش ممکنه زمانی باشه که بچه دار بشی و نمیتونی از بچه دل بکنی پس اگه میخوای جدا شو و سریع زندگی جدیدی شروع کن 

تریاک چه شکلیه.

من جایی بودم خانومه میگفت همسایع میکشه بوش میاد توالت ما.

ولی متاسفانه میگن وابستگی میاره ، بنظرم زندگیتو دوست داری، ببر مشاوره و درمان 

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

اگه اثار اعتیاد تو قیافه ورفتارش نیست یعنی درگیرش نشده خیلی  کمکش کن کناربزاره حیفه چون میگی خوبه.پشیمون میشی اگه میخوای کمکش کنی به روش بیار وکمکش کن

هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم