2777
2789
عنوان

اقدام

125 بازدید | 22 پست

سلام خانوما،اخرین پریود من۱۹ابان بود.۱روز قبل موعدم بیبی زدم‌منفی بود،از روز موعدم ترشح قهوه ای کم رنگ شروع شد تااالان.روز موعد ارشحم پررنگ‌بود،اما دوروز بعدش کمتر و‌کمرنگ‌تره.۳روزه عقب زدم.بنظرتون  لانه گزینیه؟ کی برم‌ازمایش؟

نه صبر کن فعلا

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

انشالله که بارداری

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندروز وایسم؟

بذار ببین لکه بینی تموم میشه یا نه

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

ایشالا.خدا از دهنت بشنوه🥺اولین بچمه.

انشالله که پس حتنا هستی

منم مثه شمامنتظرم

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
برا منکه نشون داد  دو روز بعدش بی‌بی چک نشون داد  ۴ روز بعدش بتا البته من لکه بینی نداش ...

الان یکی‌گف وایسا ببین لکبینیت قطع میشه یانه؟!چیکار کنم؟من قبل پریودم همیشه ۱روز لک دارم..دیگ انقدر لکه بینی ندارم

ایشالا شماهم خبر بارداریتو زودی بمن بدی من خوشحال شم

انشالله گلم