2789
عنوان

چت با…+عکس

353 بازدید | 13 پست

خب اول تعریف کنم بعد بزارم عکس رو

اقا من نامزدم«دوستیم»ساعت۱۱ امتحان داشت باید میرفت دانشگاه

منم ساعت ۱۱ بیدار شدم زنگ نزدم گفتم حتما رفته 

بعدش ساعت یک ۲ بار زنگ ردم جواب نداد اخرش خودش زنگ زد ک ت ماشین بودم قشنک حرف زدیم برگشت گف ساعت چن بیدار شدی منم گفتم۱۱ ولی اون ۱۰ شنید برگشت گفت ت گوه خوردی ساعت۱۰ بیدار شدی منو بیدارم نکردی از این ب بعد ازم انتظار نداشته باش منم گفتم ساعت ۱۱ بیدار شدم بعدش اروم حرف زدم برگشت گف دلم برات نمیسوزه گف حالت خوب نیس برو خدافظی کردیم«خودمم پریودم قشنگ اشکم در اومد» 

اومدم ت چت اینارو بش گفتم👇🏻👇🏻👇🏻

اونم کلی ناراحت شد ک من خرم احمقم کم گزاشتم برات همتون عین همین خب من چیکار کنم واقعا لیاقت اینه؟؟؟؟اینم بگم اومد از اینستا گف ببخشید یهو از دهنم. پرید ولی چون حوصله نداشتم گفتم نمیخام حال ندارم گف باشه فعلا اصلا هیچ تلاشی نکرد حالمو بهتر کنه منم این پیامو دادم همه چی افتاد گردن من همه چی کلا اخرش میشه تقصیر من😭😭😭😭😭😭

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند سالته؟
خیلی ناپخته برخورد کردی بنظرم...
این پیام هایی که دادی رو نباید میدادی...
اون اقا هم بد صحبت کرده...دست پیش گرفته که پس نیفته...
توهم که خودت رو الکی داری کوچک میکنی...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

این پسرایی که دوست میشن با طرف اگر واقعا برای تجود دختر ارزش قائل بودن اصن دوست نمیشدن یه راست میرفتم باهاش ازدواج میکردن! نه اینکه اول دوست شن عشق و حالشون کنن بعد.... تو هم دیوونه نباش دختر ولش کن این ادم بدهن و ...

والا نرمال به نظر نمیومد گیریم که ۱۰ بیدار شدی مگه وظیفه‌ی توعه بیدارش کنی گیریم که بهت سپرده بود بیدار کنی بازم حق توهین نداشت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

چن سالته انگار ی دختر بچه ۹ ساله داره با مامانش حرف میزنه اون گف گوه خوردی تو اروم حرف حرف زدی؟؟؟میگفتی بیا چیزمو بخور. مرتیکه عنتر برات سس هم زدم کثافت

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

ببخشید ولی این از الان رید ه بهت فردا بعدازدواج رسما توچاه توالتی

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

یعنی اگ من بودما پامیشدم میرفتم با پشت دستااا چنان میکوبیدم تو صورتش تا یاد بگیره چنین برخوردی نداشته باشه با ی دختر خانم 

چقد این پسرا بیشعور شدن متنفرم از همشون عوضیای ...

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

مث پرنسس ها باهام رفتار کنی؟    چرا تا این حد تحت تاثیر جمله های اینستایی و فضای مجازی قرار میدین رابطه هاتون رو  

دو تا شخصیت معمولی بینشون احترام و علاقه نیست؟! پرنسس نباشید ولی عزت نفس داشته باشید و رابطه سالم کافیه

این توهین کردن ها بهش نمیاد بار اول باشه! به بهونه ی علاقه و حفظ یه رابطه خودتون رو ازار ندید

امیدوارم اشتباه برداشت کرده باشم   رابطه سالمی رو تجربه کنید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱