2777
2789

سلام دوستان

ازدواج من با عشق بود الانم دوران عقدمه ..همسرم همچیش عالیه ماشینم داریم ولی خونه نه ..حدود ۱۵۰ پس انداز کردیم برای رهن خونه کمه و باید تو یه سال ۲۰۰ دیگه جمع کنیم

به غیر مخارج عروسیمون

فشار خیلیییی زیادی رو شوهرمه درحدی ک شبا خابش نمیبره از فکرو خیال ک چطوری ۵۰۰ تو یسال جمع کنم . هیچ کمک و پشتوانه ایم نداریم

میخام باش صحبت کنم ک عروسی نگیریم .جشن عقد خوبی گرفتم لباس عروس اتلیه و همچی درحد عالی گرفتم

میخام بگم بریم مسافرت پول عروسیو خرج خودمون بکنیم از زیر این فشار دربیاد ولی نمیدونم تصمیمم درسته یا نه

درامدش خوبه درحد گذروندن اموراته و پاس کردن چکا و قسطاش درکل چیزی برا پس انداز نمیمونه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نگرفتم مسافرتم نرفتم پشیمون نیستم چون خدا یه فرشته بهم داده دیگه هیچی نمیخوام

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

خوبه مسافرت چیزی برید بهتر از جشن چند میلیونی هستش که فقط خستگی و فشارش برای شماست 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

وقتی به این فک میکنی ک آیا پشیمون میشم یا نه 

یعنی صددرصد پشیمون میشی 

عروسی ام اگه نمیخوای بگیری لباس عروس بپوش آتلیه برو 

یا جشن کوچیک ۷۰ نفره بگیر

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

من در دوران کرونا ازدواج کردم اون موقع همه چیز قرنطینه بود هیچ مراسمی نداشتیم فقط رفتیم محضر گاهی بخاطر اینکه هیچ مراسمی نداشتم دلم می‌گرفت ولی بعدش با بچمون رفتیم اتلیه کلی عکس گرفتیم از دلم دراومد ولی نه اسیر قسط شدیم نه مخارج زیادی والان واقعا حس خوبی دارم چون اول زندگی تحت فشار قرار نگرفتیم خونه خریدیم