2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 45 پست
یعنی میگی ب رفتن فکر نکنم بمونم با این شرایط بسازم

با این درامد نمیتونی ادامه بدی . باید سعی کنی درامد بیشتری داشته باشی . بعد از جدایی مهمترین مساله  هزینه زندگی هست . هرجا بری یه مدت کوتاه  تحملت میکنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی خودت معتقدی این ادم اگه مثلا قهر کنی بری ، به خودش نمیاد و‌تلاش نمیکنه یه قدمی برای ترک کر ...

۲سال پیش بحثمون شد بدون بچه رفتم خونه مادرم خیلی اومد دنبالم منم رفتم چون بچه پاپیچش بود اون موقع مواد نمیکشید

خودمو عشقه
دیوونه ای بخدا ادم معتاد ذات و غیرت نداره

این همه معتاد ترک‌کردن ، شاید شوهر ایشونم ترک‌ کنه 

زن و شوهر مثله کفش که نیستن تا پاره شد بندازیمشون دور

اول باید تلاش کرد که اصلاحشون کرد اگه دیدیم هیچ جوره نمیشه و ضرر بودنشون از نبودشون بیشتر اونموقع میشه به طلاق فکر کرد

درخواست دوستی قبول نمیکنم
این همه معتاد ترک‌کردن ، شاید شوهر ایشونم ترک‌ کنه  زن و شوهر مثله کفش که نیستن تا پاره شد بند ...

خدایا عقل زنا

اگه این زن معتاد بود شوهرش طلاقش میداد

این کارم نمیکنه شماها بخاطر خرجی میگین اینارو

بشینه تا طرف ترک کنه اره ۲بار

الان اخلاقش بدتر شده بی عار شده ب فکر زندگی نیست فقط دوست داره هزارتومان بهم نده تو این زندگی داداشم میگه اون از اول اخلاقش خوب نبود روز ب روز بدتر میش ن بهتر 

ب خدا ۲سال با خانوادم دعوا کرد قهرن با هیچکس نمیسازه هیچ جا تو این ۱۲سال منو نبرد جلوی جمع بلد نیست با ادب صحبت کنه بابام فوت کرده انقد بهش فش میده اصلا دلم دیگه خوش نیست

خودمو عشقه
این همه معتاد ترک‌کردن ، شاید شوهر ایشونم ترک‌ کنه  زن و شوهر مثله کفش که نیستن تا پاره شد بند ...

میگه ترک نمیکنم ب کسی مربوط نیست حتی مادرش میگه بهت حق میدم بری دادگاه

خودمو عشقه
۲سال پیش بحثمون شد بدون بچه رفتم خونه مادرم خیلی اومد دنبالم منم رفتم چون بچه پاپیچش بود اون موقع مو ...

پس دوباره از همین روش استفاده کن ، شاید باز جواب گرفتی 

قهر کن برو‌بعد که اومد دنبالت براش شرط بزار 

البته قبلش در مورد اینکه چقدر مواد میتونه زندگیشونه نابود کنه بهش اطلاعات بده ، باهاش حرف بزن ، شاید به مرور رفت تو‌فکر و‌خواست یه تغییری بکنه‌ 

کلا کسایی که مواد رو کنار میزارن زندیگیشون خیلی تغییر میکنه

پس دوباره از همین روش استفاده کن ، شاید باز جواب گرفتی  قهر کن برو‌بعد که اومد دنبالت براش شرط ...

خیلی باهاش صحبت کردم میگم تو خونه جلو بچه حداقل نکش میگه خونه خودمه اختیارش دست خودمه ناراحتی برو خونه بابات حتی کارت بنزینمو خالی کرده بی غیرت

خودمو عشقه
خدایا عقل زنا اگه این زن معتاد بود شوهرش طلاقش میداد این کارم نمیکنه شماها بخاطر خرجی میگین اینارو ...

قرار نیست یه نفر اشتباه کنه ما هم اشتباه کنیم 

اعتیاد در صورتی دلیل بر طلاقه که فرد نخواد ترک کنه 

اونم با حضور یه بچه 

اون مرد اگه عاقل باشه سعی میکنه طرفشو اصلاح کنه تا بچش توسط مادر خودش بزرگ بشه 

استارتر هم همینطور باید تلاش کنه شوهرش ترک کنه تا پسرش پدر خودشو داشته باشه  ، نه شوهر ننه 

تا نوک دماغتو نبین 

خیلی باهاش صحبت کردم میگم تو خونه جلو بچه حداقل نکش میگه خونه خودمه اختیارش دست خودمه ناراحتی برو خو ...

کسی دوربرتون هست ازش حرف شنوی داشته باشه ؟

قرار نیست یه نفر اشتباه کنه ما هم اشتباه کنیم  اعتیاد در صورتی دلیل بر طلاقه که فرد نخواد ترک ...

عقل نداری راحتی

میدونست معتاده گناه کرد بچه اورد

پسر بدبخت چ بکنه براش

بشین تا مرده ترک کنه👍

فقط اینکه پسرم ۸سالشه میتونه ازم بگبرتش؟پسرم میگه مامان من میخوام پیش تو بمونم

قطعا که نمیتونه. حتی اگه حضانت با پدر باشه. مادر می تونه ملاقات داشته باشه

و بدون هیچکس به جز مادر بچه رو نگه نمیداره