2777
2789
عنوان

طلاق

247 بازدید | 45 پست

بچه ها تایپیک های قبلی توضیح دادم 

شوهرم دوباره تریاک میکشه انقد پرو شده میشینه تو خونه پیش من و پسرم میکشه تو خرجی دادن اذیت میکنه داد میزنه بی احترامی ب من و خانوادم میکنه جالب اینجاس میگه خانوادت میشینن زیر پات در صورتی که مامانم و خواهرم همش میگن باهاش مدارا کن

الان تا ۵ام ماه بعدی وقت دادم واسه خرجی خونه 

گفتم اگه ندادی دیگه دلیلی نمیبینم بمونم اینجا واقعا دارم اذیت میشم

میگه تو میخوای کاسبی کنی آخه ماهی ۶تومان چیه که من باهاش کاسبی کنم مرد حسابی زنتم وظیفته خرجی بدی 

ب نظرتون چیکار کنم شرایطم اینه ی پراید دارم سرویس مدرسه برداشتم ماهی ۳ت

یکم پس انداز دارم ماهی ۱میلیون سود میاد

طلا دارم 

۱۴تا سکه مهرمه

۱دونگ خونه که ۲۵۰اینا میش

داداشم و مامانم تنها زندگی میکنن ب داداشم ز زد جریان گفتم گفت بیا خونم هروقت خواستی

پسرم ۸سالشه

خودمو عشقه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازت خواهش می کنم فرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار کن. آینده بچه ات رو بیشتر از ...

تا الانم ب خاطر پسرم موندم گفتم شاید خوب شه درست شه اما واقعا بچمم اذیت میش همش بحث و دعوا 

خودمو عشقه
اگه تلاش کردی همسرت ترک کنه و نتونستی حتما جدا شو ازش. با آدم معتاد هیچوقت نمیشه به جایی رسید.

تلاش چیه

اگه این مواد میکشید شوهرش باهاش میساخت؟

زنا بی عقلن فقط ساختن بلدن

باو باز شوهر گیرتون میاد

اگه تلاش کردی همسرت ترک کنه و نتونستی حتما جدا شو ازش. با آدم معتاد هیچوقت نمیشه به جایی رسید.

۴سال ترک کرد دوباره شروع کرد میگه تا آخر عمرم میکشم حتی ب خانوادش گوش نمیده قید همرو زده شغلشو بهم نمیگه میگه تو اطلاعاتم نمیدونم یعنی چی اصلا

خودمو عشقه
این معنادا دست بزن دار ها اینارو از کجا پیدامیکنین چرا بچه دارشدی فردا روز ب پسرت میگن بابات معتا ...

ترک کرده بود اومد خواستگاری بعد ازدواج دوباره شروع کرد ی ۴سال ترک کرد دوباره رفت سمتش 

خودمو عشقه

کم میاری ، با این شرایط نمیتونی زندگی بچرخونی . اگه رفتی و گیر کردی ناچاری ازش خواهش کنی بزاره برگردی و وضعت بدتر از حالا میشه 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

تلاش چیه اگه این مواد میکشید شوهرش باهاش میساخت؟ زنا بی عقلن فقط ساختن بلدن باو باز شوهر گیرتون م ...

ازدواج یه عهده که وقتی می بندی باید تو سختی و آسونی با هم شریک باشی. یه مرد روزای خوب داشته که ایشون عاشقش شده و قبولش کرده، حالا که روزای سختشه نمیشه مثل آشغال انداختش دور. ربطی به گیر اومدن شوهر نداره!! مهم وجدان و مسئولیت پذیری و انسانیته. باید تلاش کنه تا شوهرش ترک کنه کمکش کنه تا مشکلاتش حل بشه و اگه نشد دیگه خودشو سرزنش نمیکنه و با اطمینان میره طلاق میگیره. 

کم میاری ، با این شرایط نمیتونی زندگی بچرخونی . اگه رفتی و گیر کردی ناچاری ازش خواهش کنی بزاره برگرد ...

یعنی میگی ب رفتن فکر نکنم بمونم با این شرایط بسازم

خودمو عشقه